Suomalaisrokkari avautuu: "Hetkellinenkin rakastuminen on pelastus"

03.11.2016 10:42 - Anna Hopi

Muusikko JP Leppäluoto kuvaa debyyttisingleään naiiviksi popkappaleeksi.

Raahessa syntynyt, ja nykyään Tampereella asuva JP Leppäluoto on tehnyt pitkän matkan sooloartistiksi. Miehen Purppuraa-kappale julkaistiin vastikään, ja se on rock-lupauksen debyyttisingle.

Leppäluodon mukaan kappale on saanut alkuajatuksensa meidän jokaisen ihmisen kaipuusta.

- Ihminen kaipaa rakkautta. Se etsii sitä vaistomaisesti, kuin hukkuva valonkajastusta. Tarve rakastaa ja tulla rakastetuksi etsii keinonsa, eikä ketään voi teljetä tunteinensa häkkiinsä, vaan sydän on auki ja hetkellinenkin rakastuminen pelastus, toteaa laulaja.

- Purppuraa on naiivi pop-kappale ja naiivi on sydän auki seikkaileva ihminenkin. Se piirtää sydämen ilmaan ja laskee kilpensä, sulkee silmänsä ja vajoaa purppuraan uneen, jossa rakkaus on onnettomuus missä yritetään minimoida sivulliset uhrit.

Leppäluodolla on pitkä tausta viihdealalla ja musiikin parissa. Mies on esiintynyt Palatsi Teatterin ja Aleksanterin teatterin musikaaleissa, minkä lisäksi hän on ollut 11 vuoden ajan mukana Raskasta Joulua -kokoonpanossa.

Hän on pitänyt myös JP Leppäluoto -vieraissa -klubia Tampereen yo-talolla, joissa vieraina ovat käyneet muun muassa Ile Kallio ja Marco Hietala.

Kuuntele alta Purppuraa-kappale.

Lue myös: Rakastatko iskelmämusiikkia? Viisi kovinta uutuuskappaletta

Lue myös: Kaija Koon ja Cheekin uusi kappale on julki - kuuntele

Kilpailut

Uusimmat