Kuva: Mikko Räsänen

Jatkuuko Finnhittien kuninkaiden keikkailu vuonna 2017? Manageri vastaa

01.12.2016 11:15 - Anna Hopi

Finnhittien kuninkaiden manageri Marko Riihelä sanoo keikkasuosion tulleen iloisena yllätyksenä koko tiimille.

Finnhittien kuninkaat aloitti ahkeran keikkailunsa tämän vuoden kesällä. Festarikeikoilla villinnyt kokoonpano toi iskelmäkansan muistiin jälleen rakkaat Finnhits-kappaleet vuosien varrelta. Danny, Frederik ja Tapani Kansa innostuivat kansansuosiosta niin, että jatkoivat kesäkiertuetta vielä syksyn konserttisalikeikoillakin.

Kysymys kuuluu, jatkuuko seitsenkymppisten iskelmälegendojen keikkailu vielä vuonna 2017? Vastauksen tietää yksi mies, manageri Marko Riihelä.

- Kyllä jatkuu. 2017 on luvassa keväällä pieni pätkä Lapin kiertuetta, se on sovittu ja siellä tehdään pari neljän-viiden päivän pätkää. Mikäli herrojen kunto suo ja jaksavat painaa, niin kesällä on luvassa vielä 20-30 keikkaa. Se, mitä tapahtuu syksyllä, pidetään se vielä salaisuutena vakan alla, kertoo kiireinen mies.

- Marras-joulukuun alla ollaan suunnittelemassa kaikkea kivaa kenties Finnhittien kuninkaiden ympärille, ja vähän lisänä jotain muuta.

"Kuninkaiden suosio yllätti kaikki"

Riihelä on seurannut ilolla Finnhittien kuninkaiden suosiota.

- Konserttikiertue itsessään tulee myymään noin 10 000 lippua, ja on varmaan yllättänyt kaikki suosiollaan, hymyilee manageri.

Tapani Kansa joutui ikäväkseen jäämään Fugesfestien keikalta pois sairastumisen takia. Mikä on miehen vointi nyt managerin silmin?

- Tapsan sairaslomasta sen verran, että olen tehnyt herran kanssa kuuden vuoden aikana parisataa keikkaa, ja tämä oli ensimmäinen, joka jouduttiin sairauden takia perumaan, kertaa Riihelä.

- Hän kävi sairaalassa lääkäreiden tutkittavana ja hänellä siis oli flunssa vähän kovempana versiona, ja se kaatoi petiin. Seuraavalla viikolla Fugefestien jälkeen mies seisoi taas rivissä voimissaan ja kuten seisoo nytkin.

Lue myös: Hurttia huumoria konserttilavalla ja takahuoneessa - toimittaja kurkisti Dannyn, Tapani Kansan ja Frederikin kiertue-elämään

Lue myös: Kylmiltään musiikkikurssilta TV-lähetykseen - ahkera keikkailu kouli Dannyn taustalaulajista viihteen ammattilaisia

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat