Kuva: Mikko Räsänen

W.A.S.P saapuu Suomeen - luvassa kolme kovaa keikkaa

23.01.2017 09:30 - Reija Saarinen

W.A.S.P heittää Suomessa kaikkiaan kolme keikkaa.

Legendaarinen W.A.S.P saapuu hemmottelemaan suomalaisfanejaan ensi syksynä. Yhtye nousee lavalle kolmena peräkkäisenä iltana, kolmessa eri kaupungissa.

Blackie Lawless ja kumppanit nähdään 28. syyskuuta Tampereella, 29. syyskuuta Seinäjoella sekä 30. syyskuuta Helsingissä.

Yhtye soittaa ensin The Crimson Idol -albumin kokonaisuudessaan sekä kolme levyn äänityksistä yli jäänyttä biisiä. Keikan toinen osa sen sijaan on sitä itseään. W.A.S.P.-hittejä alusta loppuun. Hold on to My Heart sekä Animal, I Wanna Be Somebody, Wild Child, Blind in Texas ja monet muut W.A.S.P.-klassikot ovat lihaa ja verta Suomen syksyssä 2017.

Vuonna 1982 perustettu W.A.S.P tuli aikoinaan tunnetuksi muun muassa groteskeista sanoituksistaan, jotka käsittelivät usein seksiä, väkivaltaa ja okkultismia. Myöhemmin yhtyeen kappaleissa on kuultu muun muassa viittauksia politiikkaan.

Vuosien saatossa yhtye on kokenut lukuisia miehistönvaihdoksia ja tällä hetkellä laulaja-kitaristi Lawless onkin ainoa, joka on ollut mukana alusta saakka.

Yhtyeen tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluu muun muassa I Wanna Be Somebody, jonka musiikkivideon voit katsoa alta.

To 28.9.2017 Tampere, Pakkahuone

Pe 29.9.2017 Seinäjoki, Rytmikorjaamo

La 30.9.2017 Helsinki, The Circus

Kilpailut

Uusimmat