Kuva: AOP

Ed Sheeran päihitti Calvin Harrisin ennätyksen, Harrisilta hauska twiitti - "Haista v**tu"

12.03.2017 18:15 - Iiro Myllymäki

Ed Sheeran tahkoaa uudella albumillaan ennätyksiä ennätyksien perään.

Ed Sheeran jyrää parhaillaan maailman musiikkilistoilla uuden ÷ -albuminsa myötä. Kirjoitimme aiemmin Sheeranin rikkoneen Spotify-ennätyksiä uudella levyllään, mutta ennätysten rikkominen ei ole miehellä jäänyt tähän.

Sheeranilla on nyt hallussaan ennätys useimmasta saman albumin kappaleesta Ison-Britannian singlelistan top 10:ssä. Peräti yhdeksän kappaletta sinkkulistan top 10:stä on Sheeranin uudelta albumilta. Aiemmin ennätystä piti hallussaan skottilainen DJ ja tuottaja Calvin Harris.

Harris on noteerannut uutisen uudesta ennätyksestä. Harris kirjoitti Twitteriin asiasta kieli poskessa:

”Ed Sheeran juuri päihitti Ison-Britannian-ennätykseni top-10-biiseistä yhdeltä albumilta yhdessä viikossa. Onneksi olkoon Ed, mutta myös haista v*ttu. Rakastan sinua mutta myös haista v*ttu”, Harris kirjoitti ja höysti sanomaansa sydän-emojilla.

Sheeran vastasi Harrisin twiittiin yksinkertaisesti sydän-emojilla. Artistien fanit ovat Twitterissä jo ehtineet toivoa parivaljakon tekevän musiikillista yhteistyötä – tai vaikkapa menevän treffeille tai naimisiin. Jäämme odottamaan, mitä muuta Sheeranin ja Harrisin välillä tapahtuu kuin pelkkää ennätysten rikkomista.

Lue myös: Ed Sheeran suunnittelee elokuvaa, jossa haluaisi itse myös näytellä!

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat