Kuva: Mikko Räsänen

Haloo Helsinki! paljastaa suosituimman keikkabiisinsä: "Todella älyvapaa kappale"

05.05.2017 11:00 - Anna Hopi

Oh No Let's Go saa aikaan eniten huutoa yhtyeen keikoilla.

Haloo Helsinki -yhtyeen Jere Marttila ja Leo Hakanen ovat tyytyväisiä bändin uusimpaan Hulluuden Highway -albumiin. Levyä on ylistetty yksittäisten biisien osalta, mutta sitä pidetään myös vahvana albumikokonaisuutena.

- Monet ovat sanoneet, että tämä on meidän paras levymme, se tuntuu hyvältä. Sen on kuullut niiltä faneilta, jotka ovat kulkeneet mukana seitsemän vuotta, ja heille vanhat biisimme todella tärkeitä, sanoo Jere Iskelmän haastattelussa.

(kuva: Mikko Räsänen)

Suosituimmaksi keikkabiisiksi on noussut uudelta levyltä kappale nimeltä Oh No Let's Go. Kun biisi pärähtää soimaan, se saa aikaan isoimman huudon yleisössä.

- Oh No Let's Go on tosi älyvapaa biisi. Meillä on vapaus tehdä sellaista musiikkia kuin haluamme, ja saimme levyä tehdessä revitellä. Tuo biisi on just esimerkki siitä kasarisoundeineen, Leo sanoo.

- Uskon, että kun aurinko alkaa paistaa, se tulee tukemaan kappaletta. Kesällä se pääsee oikeuksiinsa keikkalavoille, veikkaa Jere.

- Haluamme lietsoakin sitä, ja vielä huudattaa yleisöä lisää, kun porukka on innoissaan. Tsekkaamme, miten nuo "Oh no Let's Go" -lainit lähtevät fanien kurkusta. Yleisö on järjetön voimavara meille - se kuinka he ovat messissä. He tekevät meidän kanssamme sen intiimin show'n, Leo virnistää.

Lue myös: Haloo Helsinki! -yhtye: "Keikoilla meitä lähestyy nuoria, joilla on paha olla"

Kilpailut

Uusimmat