Kuva: AOP

Suomeen saapuva Liam Gallagher paljastaa, mitä Oasis-biisejä aikoo vetää soolokeikoillaan

26.05.2017 16:45 - Iiro Myllymäki - Luettu 306 kertaa

Don't Look Back In Anger -klassikkoa on turha odottaa miehen soolokeikoilla kuulevansa.

Legendaarisesta Oasis-bändistä tuttu Liam Gallagher, 44, saapuu Suomeen keikalle kesällä. Mies nähdään soolokeikalla Turun Tall Ship Races -tapahtumassa perjantaina 21. heinäkuuta.

Keikalta on lupa odottaa sekä kappaleita miehen tulevalta sooloalbumilta että vanhoja Oasis-biisejä. Nyt Gallagher on kertonut NME-lehdelle, mitä Oasis-kappaleita hän on ajatellut soittaa soolokeikoillaan ja mitä kappaleita hän ei ainakaan meinaa keikkasettiinsä ujuttaa. Valinnoillaan hän ei pyri miellyttämään ketään muita kuin itseään.

- Aion vetää vain biisejä, joita itse tykkään laulaa, Gallagher linjaa.

Mies ”ehdottomasti” aikoo vetää keikoillaan Rock ’N’ Roll Star - ja D’You Know What I Mean? -kappaleet. Jälkimmäisestä kappaleesta mies kertoo, että aikoo vetää yli seitsemänminuuttisen kappaleen kokonaisuudessaan.

Gallagher kertoo myös, että hänen livebändinsä on harjoitellut Slide Away - ja Be Here Now -kappaleita, joista Be Here Now on saanut paljon Rolling Stonesista muistuttavia vivahteita. Työn alla ovat olleet myös kappaleet Rockin’ Chair ja Morning Glory.

On joitain kappaleita, mitä mies ei voisi kuvitellakaan esittävänsä soolokeikoillaan. Näitä ovat Don’t Look Back In Anger, Don’t Go Away ja I Hope, I Think, I Know.

Lue myös: Liam Gallagher kommentoi huhuja Oasiksen paluusta: "Hän vastaa 'ei ikinä', koska saa sillä huomiota"

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat