Kuva: Senja Rapila

Jonne Aaron täyttää 34 vuotta! Katso miten rokkari on muuttunut vuosien saatossa

30.08.2017 15:57 - Anna Hopi

Hoikkana rock-tähtenä julkisuuteen nousseesta Aaronista on sukeutunut viime vuosina karismaattinen iskelmätähti.

Laulaja Jonne Aaron täyttää tänään 34 vuotta. Rokkarin taival musiikkibisneksessä alkoi Negative-yhtyeessä, jonka solistina mies pääsi kiertämään Eurooppaa. Yhtye esiintyi myöhemmin myös Japanissa. 2010-luvun vaihteessa laulaja etsi uralleen uutta suuntaa.

Vuonna 2013 tähti aloitti oman soolouran iskelmäpainotteisemman musiikin kanssa. Jonne Aaron on tehnyt uransa varrella kappaleita muille artisteille, kuten Popedalle, Suvi Teräsniskalle ja edesmenneelle Topi Sorsakoskelle.

Katso alta kuvat tähden uran varrelta.

(kuva: AOP)

Negative-vuosina Jonne Aaronin tyyli oli rock-henkinen ja rento. Mies on kertonut katuvansa rokkielämänsä lieveilmiöitä, joiden seurauksena hän päätyi remuamaan hotellihuoneissa.

(kuva: AOP)

Jonne Aaronin ohella Negative-yhtyeessä olivat mukana Larry Love, Jay Slammer, Sir Christus ja Antti Anatomy.

(kuva: AOP)

Miehen tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat The Moment of Our Love, Still Alive ja Frozen to Lose it All.

(kuva: Mikko Räsänen)

Soolouransa Jonne Aaron aloitti vuonna 2013 Onnen vuodet -albumilla. 

(kuva: Mikko Räsänen)

Jonne Aaron on tehnyt kaksi viimeistä levyään suomenkielistä iskelmärockia. Vain elämää -sarjan huippusuosittu ensimmäinen kausi nosti miehen koko kansan Jonneksi.

(kuva: Mikko Räsänen)

Toinen albumi Risteyksessä on ollut suosittu kuulijoiden keskuudessa. Tähti vuodatti siihen tuntojaan pitkän suhteen päättymisen jälkeen. Jonne on esiintynyt viime vuosina erilaisissa tapahtumissa, kuten Iskelmäfestivaaleilla.

(kuva: Mikko Räsänen)

Jonne Aaron valmistelee parhaillaan kolmatta soololevyään. Hänen ensimmäinen singlensä Vihan sokaisema on saanut monet spekuloimaan, kertooko kappale laulajan ja missikaunotar Maija Kerisalmen sotkuisesta erosta.

Lue myös: Jonne Aaron: "Musiikkialan mielenkiintoisin ilmiö on muovisuus"

Kilpailut

Uusimmat