Kuva: Mikko Räsänen

Neon 2 -tähti ajoi päänsä kaljuksi - katso kuva

25.01.2018 12:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Yhtyeen laulaja oli jo pitkään harkinnut kaljua tyyliä.

Comebackin tehneen 1990-luvun suosikkiyhtyeen Neon 2:n laulaja Jussi Rainio on ajanut päänsä kaljuksi. Mies on kertonut asiasta Neon 2:n Instagram-tilillä, jonne hän on ladannut kuvan uudesta lookistaan.

”Ja onkin yllättävän kevyt olo! Oon jo riittävän pitkään harkinnut ko. toimenpidettä! Nyt on miehekkään radikaali rehti kampaus riittävän leveällä jakauksella. Katto auki kohti kuumaa festarikesää, se on homman nimi”, Rainio kirjoittaa.

Voit katsoa kuvan alta tai tästä linkistä.

1990-luvulla Neon 2 tunnettiin paitsi hiteistään, myös yhtyeen jäsenten pitkistä hiuksista. Jussi Rainio ja kitaristi Rami Alanko ovat muistelleet pitkiä hiuksiaan aiemmin Voice.fi:n haastattelussa.

- Meidän tukkamme roikkuivat vasemmalle ja oikealle, ja oli niin nättiä ja hyvällä shampoolla pestyä tukkaa. Ehkä se hävettää pikkuisen, ja naurattaa. Se tuntui silloin hyvältä idealta, mutta en ole enää ihan varma asiasta, Alanko sanoi.

Miesten pitkiä hiuksia pääsee ihastelemaan esimerkiksi bändin Tässä talossa -musiikkivideolta:

Neon 2 julkaisi joulukuussa uuden singlen pitkän tauon jälkeen. Bändin pääsee näkemään keikkailemassa monilla ensi kesän festareilla. Tuntumaa keikkailuun bändi sai jo viime kesän ja syksyn muutamilla keikoilla. Jos laitteellesi on asennettu Spotify, voit kuunnella Neon 2:n uuden Itseni kaltainen -singlen alta.

Lue myös: Neon 2:n villit keikkakokemukset - fanit tarttuvat haaroihin, nimmareita paljaisiin rintoihin

Lue myös: Comebackin tehnyt Neon 2 paljastaa yllättävät esikuvansa - "Kosiskelemme myös nuorisoa"

Kilpailut

Uusimmat