Kuva: Senja Rapila

Nylon Beatin paluu oli vähällä jäädä toteutumatta - paljastavat nyt syyn

03.02.2018 20:03 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Nylon Beat tekee paluun ensi kesän festareilla. Naiset kertovat, että he ovat saaneet keikkatarjouksia joka vuosi, mutta vasta nyt Jonna suostui paluuseen.

Eilen perjantaina nostalgia valtasi monen suomalaisen mielet, kun Suomen suosituin tyttöduo Nylon Beat julkisti tekevänsä comebackin. Erin Anttilan ja Jonna Geagean muodostama, vuonna 2003 lopettanut duo nähdään kesällä kymmenellä festarikeikalla. Jonna ja Erin saapuivat vieraiksi Emma-gaalaan, jossa he valottivat, miksi päätyivät tekemään paluun juuri nyt. Paluupäätös syntyi viime marraskuussa.

- Tarjouksia on tullut joka vuosi, mutta aina olemme kieltäytyneet. Nyt meitä kysyttiin taas. Se oli Jonnasta kiinni. Hän on ollut kielteinen tähän saakka, Erin kertoo.

Jonna ei itsekään tiedä, mikä lopulta sai hänen päänsä kääntymään paluun suhteen. Naisen vastaus olisi hyvin voinut olla jälleen kielteinen.

- Jos olisi päivää aiemmin kysytty, en tiedä, mitä olisin sanonut. Nyt olen tässä mukana täysillä ja hyvillä mielin, Jonna sanoo.

Nylon Beat kertoo, että paluu on vain tämän kesän mittainen eikä esimerkiksi uutta musiikkia ole bändiltä tulossa.

- Uusi musiikki tuntuu tosi kaukaiselta ajatukselta. Tämä paluu on nostalgiatrippi siihen kaikkeen ihanaan, mitä meillä oli aikanaan. Tämä on nostalgiatrippi yhdessä yleisön kanssa. Odotamme paljon yhteislaulua, Erin sanoo.

Nylon Beatin keikoilla nähdään sama bändi kuin heillä oli aiemminkin, ja jopa tekniikan puolen tekijät ovat samoja. Näin ollen kesän keikat ovat paluuta menneeseen hyvin laajamittaisesti.

Jonna ja Erin ovat pysyneet yhteyksissä Nylon Beatin lopettamisen jälkeenkin.

- Asumme hyvin lähekkäin, ja lapsemme ovat samanikäisiä. Olemme vähän kuin siskoja. Tiedämme koko ajan, mitä toiselle kuuluu, mutta emme välttämättä ole jatkuvasti tekemisissä, Erin sanoo.

Kaksikon välinen side on säilynyt vahvana, ja naiset korostavat heidän välisten henkilökemioiden olevan kaiken ytimessä sekä Nylon Beatin menneisyydessä että nykyhetkessä.

- Aina kun meidät panee samaan huoneeseen, energiakentässä on jotain sellaista, että kaikki muut tuntevat olonsa vähän ulkopuolisiksi, Erin sanoo.

Lue myös: Nylon Beat tekee comebackin! "Olemme fiilareissa"

Kilpailut

Uusimmat