Kuva: Senja Rapila

Suomalaisartistin kappaleiden sanoitukset saattavat ärsyttää äitejä - kertoo nyt oman mielipiteensä

27.02.2018 20:15 - Senja Rapila

Artistin debyyttialbumi Nuorena jaksaa julkaistiin helmikuun alussa.

Suomalainen artisti Aleksanteri Hakaniemi, 23, julkaisi debyyttialbuminsa helmikuussa. Hän kertoo Voice.fi:lle, että debyyttialbumin luominen kesti muutaman vuoden. Se sisältää nyt yhteensä 12 kappaletta. 

- Se muutama vuosikin tässä 23 ikävuoden iässä pitää sisällään aika paljon kaikenlaista, justiinsa tuollaista rakkauspuolella sen rakastumisen opettelua, erojen opettelua ja kaikkea näitä välivaiheita, hän kertoo haastattelussa.

- Siellä on myös mielestäni aikarajoja rikkovaa - tai ainakin yrittävää - laidasta laitaan menevää poppia ja jopa rokkia. On yritetty tehdä sellainen levy, mikä lupailisi aika paljon mitä vaan. Että tulevalta voi odottaa mitä vaan.

Kuvastaako suorasanainen ja räväkkä levykokonaisuus sinua?

- Kaikki ovat sellaisia puolia minussa, mitä näissä biiseissä on. Tykkään kyllä kun puhutaan suoraan, mutta minua ärsyttää sellaiset tyypit, jotka sanovat suoraan vain sen takia, että pääsevät sanomaan jotain. 

- Jotta kappaleissa välittyy se pohjimmainen tunne kuuntelijalle, se pitää sanoa todella suoraan. 

(kuva: Senja Rapila)

Sinulla on varmasti nuoriakin faneja, jotka fiilistelevät esimerkiksi Pane mut sekasin -kappaletta. Mitä mieltä olet siitä, jos nuorten lasten vanhemmat pahastuvat kappaleidesi sanomista?

- En tiedä sitten kenen vastuuksi sen pistää. Musiikkia teen omanikäisilleni, koska olen tämän ikäinen ja ajattelen näin. 12-vuotiaana en ehkä ajatellut, että Pane mut sekasin tai Filmi katkee välttämättä - tai ainakaan koko ajan. Tai ehkä vasta alkanut miettimään, että jossain vaiheessa voisi näin ajatella.

- Totta kai levy on siinä mielessä tehty kaikille faneille, että jokainen sitä saa kuunnella. Jokainen kuuntelee sitä kuitenkin niin sanotusti omilla korvillaan!

(kuva: Senja Rapila)

Lue myös: Suomalaismuusikko muistelee vierailuaan Temptation Islandilla: "Lähdin sieltä tyhjin käsin!"

Lue myös: Suomalaisartisti muistelee yhteistyötään Reino Nordinin kanssa: 'Hän oli silloin huonossa suosiossa'

Kilpailut

Uusimmat