Kuva: Getty Images

Megatähti Pharrell Williams lauleskeli keskellä Turkua - kukaan ei reagoinut mitenkään

11.07.2018 12:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Ruisrockissa keikkailleen miehen jakama video Turun jokirannasta on saanut suurta kansainvälistä huomiota.

Yksi viime viikonlopun Ruisrock-festivaalin nimekkäimmistä esiintyjistä oli Pharrell Williamsin, 45, luotsaama N.E.R.D. Pharrell Williams tunnetaan kyseisen yhtyeen lisäksi myös soolotuotannostaan ja lukuisista hittikappaleista, joita hän on tuottanut muille artisteille. Tuottajavelho on muun muassa Kelisin Milkshaken, Robin Thicken Blurred Linesin ja Snoop Doggin Drop It Like It’s Hotin takana, ja hän vieraili myös Daft Punkin Get Lucky -kappaleessa, joka on yksi tämän vuosikymmenen menestyneimmistä kappaleista.

Vaikka miehellä onkin megatähden status, Suomen Turussa hän sai kulkea hyvinkin rauhassa. Mies on kuvannut sosiaaliseen mediaan videon, jossa hän lauleskelee itsekseen Turun jokirannassa kävellessään. Videolla nähdään, miten kukaan ohikulkija ei noteeraa Pharrellia mitenkään, vaan mies saa luritella ja beatboxata kaikessa rauhassa. Video on saanut suurta huomiota sen jälkeen kun poptähti Ariana Grande jakoi sen Twitterissä. Hänen jakamanaan video on saanut yli 360 000 katselukertaa. Voit katsoa videon alta tai tästä linkistä.

Täysin rauhassa Pharrell ei kuitenkaan saanut Turussa käyskennellä. Suomalaisräppäri Uniikki on jakanut Instagramissa yhteiskuvan Pharrellin kanssa, ja kuvatekstissä hän kertoo innoissaan, miten törmäsi idoliinsa täysin yllättäen keskellä Turkua.

”Ihan randomilla keskellä Turkua Pharrell pamahtaa vastaan ilman mitään bodyguardei ja entouragee, oli muuten aivan saatanan mukavan oloinen ukkeli! Harvemmin tullut otettua aikuisiällä starojen kans fanikuvia mut tällä jäbällä on ollut niin iso vaikutus omaan elämään että tästä jäi kyllä mahtava muisto”, Uniikki kirjoittaa. Voit katsoa miehen jakaman kuvan alta tai tästä linkistä.

Uniikin mukaan tapaaminen sattui sunnuntaina, eli samana päivänä kun N.E.R.D:llä oli keikka Ruisrockissa.

Lue myös: Ottiko laulaja Pharrel Williams tatuoinnin otsaansa? Katso merkittävä kuva

Suosittelemme

Uusimmat