Kuva: Henna Koste

Anna Puu aloitti puhtaalta pöydältä uudella musiikkityylillään - kuuntele

10.08.2018 14:45 - Henna Koste

Nälkäinen sydän -albumi näki päivänvalon tänään perjantaina.

Laulaja Anna Puu, 36,  julkaisi tänään viidennen albuminsa, joka kantaa nimeä Nälkäinen sydän. Levyltä on etukäteen julkaistu neljä suosittua singleä: Nälkäinen sydän, Tarviin vielä yhden yön aikaa, Me ollaan runo ja Spotifyn top 10 -listalle ampaissut Keho puhuu.

- Levyä on tehty kauan, mutta nyt kesällä oli loppurykäisy. Koko kesäkuu vietettiin studiossa. Pidin viikon lomaa, jonka jälkeen viimeistelimme levyn, artisti kertoo.

Nainen kuvailee olleensa stressipetoeläin viimeisen kuukauden. Lisäjännitystä alkavaan viikonloppuun tuo Flow-keikka, joka on artistin ensimmäinen tänä kesänä. 

- Pääsen sieltä aloittamaan puhtaalta pöydältä uuden ilmeen kanssa. Toki se on oma spektaakkelinsa koko huominen esitys. Se on ainutkertainen, laulaja iloitsee.

Uudella levyllä ei kuulla akustista kitaraa ja mukana on vain yksi balladi. 

- Siellä on paljon rytmiä, paljon syntikoita ja paljon sähkökitaraa - sellaisia asioita, joista olen ollut tosi inspiroitunut viime vuosien aikana. Teimme kokonaisuuden, joka ui siinä maailmassa, Anna Puu kuvailee.

Hän sanoo kaikkien kappaleiden olevan henkilökohtaisia. Jokainen kappale on naisen mukaan ikkuna hetkeen, jolloin on ollut selkeä tilanne. 

- Eniten minulla oli tunteet pelissä Kultareunukset-kappaleessa, artisti kertoo.

Kuuntele uusi kappale alta.

Lue myös: Anna Puu paljastaa julkkismiehet, joiden kanssa mieluiten harrastaisi seksiä - "Selkeä miestyyppi"

Kilpailut

Uusimmat