Kuva: Lauri Kujanpää

Laulaja Kasmir paljastaa suurimmat intohimonsa - "Saa olla jossain aivan muualla"

31.10.2018 18:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kasmir aloitti uransa Collarbone-yhtyeessä.

Kasmir, 33, julkaisi juuri uuden kappaleen Valoo, joka tarjoilee upeaa tunnelmaa näin syksyn ratoksi. Mies kertoo Voice.Fille, että hänen kappaleensa syntyvät usein eletystä elämästä.

- Kappaleet tulevat omista jutuista. En osaa tehdä kappaleita saduista, niitä varten ovat sitten vaikka lastenkirjat. Mielikuvitukseni on vähän liiankin vilkas, mutta silti biiseihin haluaa henkilökohtaisuutta. Musiikkiini on helpompi puhaltaa elämää raaoista tunteista.

Kasmirin ura musiikin parissa alkoi rock-yhtye Collarbonessa, joka on perustettu vuosituhannen vaihteessa.  Matka on ollut kivinen ja Kasmir kertookin, että osaa suhtautua nykyiseen menestykseen todella kiitollisesti.

- Kyllähän se alussa koetteli nuoren miehen itsetuntoa, kun keikalla oli kaksi henkilöä katsomassa ja ajettiin sen takia jonnekin Ähtäriin. Nykyään osaa arvostaa todella paljon sitä, että keikoilla on ihmisiä, sillä se ei todellakaan ole itsestäänselvyys. Olen onnellinen ja kiitollinen siitä, että musiikkini puhuttelee ja kiinnostaa ihmisiä.

Musiikki on Kasmirille intohimo, työpaikka ja ura. Mies on kulkenut pitkän matkan ja on tyytyväinen siihen, että saa tehdä rakastamaansa asiaa. Artisti mainitsee, että rakastaa myös hyvää ruokaa ja pelaamista.

- Ruoka ja ruoanlaittaminen ovat tärkeitä asioita. Olen ollut aikoinaan kokkina, mutta ruoka on nyt vain harrastus. On kivaa laittaa murkinaa esimerkiksi ystäville ja avopuolisolle. Toinen juttu, mikä on suuri intohimo, on pelaaminen, eli videopelit. Se on tietynlaista eskapismia, jossa pääsee aivan uusiin maailmoihin ja suuriin seikkailuihin. En pelaa mitään urheilupelejä, vaan enemmän sellaisia, missä saa olla jossain aivan muualla.

Hetken mietinnän jälkeen Kasmir kertoo, mikä on ollut kaikkien aikojen suosikkipeli.

- Kyllä se on Final Fantasy 7. Isäni sanoi aikoinaan, että jos saan kokeesta 10, saan sen pelin lahjaksi. Se oli sitten varmaan elämäni ensimmäinen kerta, kun sain reaaliaineesta  kympin. Final Fantasy 7 oli ehkä mullistavin pelikokemus ikinä ja kun sellaista pelaa ala-yläasteikäisenä, niin kyllähän se toimii.

Kasmiria voi mennä kuuntelemaan erikoiskeikalle Sellosaliin Leppävaaraan 1.11.2018. Kyseessä on nimittäin hieman erikoisempi konsertti.

- Siellä on tulossa todella tunnelmallinen spesiaalikeikka. Keikalla on mukana torvisektiot ja taustalaulajat, joten tällaista ei kovin useasti meiltä näe.

Lue myös: Laulaja Kasmir, 32: "Suhteen alussa olin todella mustasukkainen"

Lue myös: Kasmir paljastaa pahimman keikkamokansa: ”Teki mieli käpertyä vessan lattialle”

Kilpailut

Uusimmat