Kuva: Senja Rapila

Antti Tuiskun Instagram-video herätti spekulaatiot liekkeihin - onko tässä Suomen euroviisubiisi?

13.01.2019 12:45 - Iiro Myllymäki

Antti Tuisku on jakanut sosiaalisessa mediassa pätkän uutta musiikkiaan.

Antti Tuisku, 34, on kiusoitellut fanejaan Instagramissa julkaisemalla pätkän uutta musiikkia. Mies on jakanut palvelussa videon, jossa lukee ytimekkäästi #winteriscoming ja taustalla kuullaan uutta Tuisku-musiikkia. Mies päivitti jo uudenvuodenaattona Instagramiin ”winter is coming” -teemaisen päivityksen, jossa hän muisteli menestyksekästä vuottaan ja uumoili, että tulevasta vuodesta tulee vieläkin parempi. Spekulaatiot uudesta musiikista käynnistyivät samantien.

Voit kuunnella pätkän ilmeisesti Winter Is Coming -nimisestä kappaleesta alta. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä linkistä.

View this post on Instagram

Hommaa toimii ja #winteriscoming

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku) on

Antti Tuisku on jakanut Instagramissa myös kuvan itsestään ja luottotuottajastaan Jurek Reunamäestä studiossa. Myös tässä päivityksessä aihetunnisteena on #winteriscoming. Fraasi liittyy supersuosittuun Game of Thrones -tv-sarjaan, jonka viimeinen kausi nähdään tänä vuonna.

Tuiskun päivitykset ovat herättäneet monenlaisia spekulaatioita. Monet ovat pohtineet, vaihtaako Tuisku laulukielensä suomesta englantiin. On myös pohdittu, voisiko Tuisku olla Suomen seuraava euroviisuedustaja. Spekulaatiot käyvät kuumana Tuiskun uusimman Instagram-päivityksen kommenttikentässä.

”Mä niin toivon, ettei liity viisuihin mitenkään.”

”Mitä tämä on?”

”Euroviisukamaa.”

”No ni nyt kuulostaa kyllä viisubiisiltä.”

Yle on luvannut paljastaa Suomen tämän vuoden euroviisuedustajan 29. tammikuuta.

Antti Tuiskun uudet päivitykset ovat herättäneet hämmennystä siitäkin syystä, että mies jäi  määrittelemättömän mittaiselle tauolle musiikista viime kesän Provinssi-keikan jälkeen. Mies on muuttanut talveksi Espanjaan ja on kertonut musiikkitauon aikana opiskelevansa liikunta-alan ammattitutkinnon.

Lue myös: Antti Tuisku esittelee uudet kotikulmansa Espanjassa - poseeraa ilman paitaa upeassa maisemassa

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat