Indica hämmästelee keijukaisvertauksia

13.09.2008 17:34 - Eeva Rajala

Indican laulajan Jonsun mukaan on ihmeellistä, että fantasia- ja keijukais-nimet liitetään aina tavalla tai toisella Indicaan. The Voice Live -konsertissa illalla esiintyvän Indican esiintymisasut näyttävät yleensä hyvin keijukaismaisilta.  

- Joku sanoi joskus, että olette tuollaisia keijukaisia ja menninkäisiä ja me aloimme miettiä, mistä se juttu on tullut. Meidän rumpali sanoi, että Jonsu sinähän hölötät aina niitä juttuja, mutta voin melkein vannoa, etten ole ikinä haastattelussa maininnut keijukaisia tai menninkäisiä. Se on vain jämähtänyt meihin. Joku kokee sen taakaksi, joku kokee sen positiiviseksi.

Jonsun mukaan Indicalla ei ole mitään pukeutumissääntöjä. Joku on joskus tullut keikalle farkuissa. Neitokainen kertoo, että käytettävä vaatetyyli on se, mikä sopii musiikkiin ja mikä inspiroi.

Indican fantasiatyylin luominen keikalle luulisi kestävän aikansa. Jonsu kertoo Voicen Musiikkiuutisille, että tyyli syntyy myös yllättävän helposti.

- Jos nukkuu pommiin, niin keikkaan valmistautuminen menee aika nopeasti, puolessa tunnissakin. Tänään oli helppoa, kun oli meikkaajat ja kaikki. Ei tarvinnut tehdä itse mitään. Otimme vain bussissa päiväunet, saavuimme paikan päälle kahdeltatoista ja käytiin syömässä. Siinä oli meidän osuus.

Jonsu laskeskelee, että Indica täyttää seitsemän vuotta tulevana maanantaina 15. syyskuuta.

- Olemme kasvaneet ihan mielettömästi. Jokaisen levyn teossa oppii älyttömän paljon lisää musiikista, tuottamisesta ja studiotyöskentelystä. Ryhmänä olemme kasvaneet myös hirveästi. Kaikilta on tullut suurin osa luurangoista ulos kaapeista, tai ainakin uskoisin.

Jonsun mukaan näiden kasvuvuosien jälkeen on ehkä helpompi työskennelläkin yhdessä, kun ihmiset tuntevat toisensa läpikotaisin. Hän kertoo, että bändityöskentely on tällä hetkellä vähän samanlaista kuin parisuhteessa, alamäkiä ja ylämäkiä.

- Tällä hetkellä sanoisin, että on todella vahva yhteishenki. Mielettömän hyvä fiilis ja odotamme syksyn keikkoja innolla!

Indica esiintyy The Voice Live -konsertissa tänään illalla 13. syyskuuta. Klo 19:00 alkavassa konsertissa esiintyvät Indican lisäksi Ari Koivunen, Anna Abreu ja Egotrippi. Kaikki keikat taltioidaan ja esitetään myöhemmin Voicella, sekä televisiossa että radiossa.

Kilpailut

Uusimmat