Happoradio: 12 Apinaa ei ollut ainoa vaihtoehto

22.09.2008 14:32 -

Viime viikolla Livenä vieraissa -sarjan käynnisti Happoradion tulkinta Nylon Beatin '12 apinaa' -hitistä. Happoradion solistin Aki Tykin ja kitaristi AH Haapasalon mukaan '12 Apinaa' ei ollut ainoa vaihtoehto.

Muita vaihtoehtoja olivat mm. Aikakoneen 'Odota' ja Ultra Bran kappale 'Kirjoituksia'. "Jos me oltaisiin se soitettu, niin se olisi kuulostanut liikaa meidän omalta biisiltä. Siksi valittiin tuollainen vähän erilaisempi".

'12 Apinaa' -kappaleeseen yhtye päätyi kuulemma viime tingassa.
"Se on minusta hyvä biisi Nylon Beatin muutenkin hienossa tuotannossa. Oli kiva tutustua siihen muutenkin, että millainen kappale se todella on" , Aki Tykki kertoi.
Ongelmitta kappaleen levyttäminen ei kuitenkaan mennyt.
Happoradio joutui säveltämään kappaleeseen yhden uuden säkeistön.
"Kävi ilmi, että Nylon Beatin hienoudesta niin suuri osa tulee niiden likkojen laulusoundista ja niiden lauluäänestä. Se ei minun laulamana ihan toiminutkaan niin."

Happoradion version Nylon Beatin '12 Apinaa' -kappaleesta saat omakseni ostamalla 'Livenä Vieraissa' -levyn, joka julkaistaan 15.lokakuuta.

Livenä vieraissa -sarjassa artistit esittävät toisten artistien kappaleita. Tällä viikolla voit tarkastaa Voicelta, miten Uniklubilta taittuu Chisun 'Mun koti ei oo täällä' -kappale.
Uniklubin versio kappaleesta kuullaan The Voice Radiosta ja studiossa tehty musiikkivideo nähdään The Voice TV:llä.

Kilpailut

Uusimmat