Kuva: AOP

Judas Priest -kitaristi vastasi K.K. Downingin syytöksiin - "Tarpeetonta sekä valitettavaa"

07.05.2019 15:00 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Faulkner puhuu varsin suorasanaisesti Downingista.

Uutisoimme vastikään, kuinka Judas Priestin legendaarinen ex-kitaristi K.K. Downing, 67, väitti haastattelussa, että Priestin uusimmat jäsenet, Scott Travis, Richie Faulkner sekä Andy Sneap, olisivat vain bändin palkollisia eivätkä virallisia jäseniä.

Nyt puita on heitetty uuniin, sillä Faulkner päätti vastata hänen mielestään perättömiin puheisiin.

- Viitatakseni epätotuudenmukaiseen artikkeliin, en ymmärrä, miksi kukaan haluaa puhua toisten raha-asioista. Pakko kuitenkin sen verran sanoa, että en ole ollut palkollinen vuoden 2012 jälkeen ja olen aina antanut luovan panokseni tälle yhtyeelle, ensimmäisestä päivästä lähtien.

- Tämä veljesjoukko ei ole ollut muuta kuin perhe minulle, ja molemmat sekä bändi että managementti ovat aina tuoneet esille, että haluavat nimenomaan bändin jäsenen. On kunnia palvella maailman parasta heavy metal -bändiä ja antaa 1000 prosenttia faneille maailman ympäri, ketkä ovat tukeneet yhtyettä 50 vuoden ajan.

Faulkner sanoo lopuksi vielä melkoisen suorat sanat Downingin suuntaan.

- On sääli, että joku, jota olen arvostanut kovasti, turvautuu tällaisiin alhaisiin keinoihin, vaikka en ole tehnyt muuta, kuin antanut kaikkeni siihen tyhjiöön, jonka hän jätti. Se on vääristynyttä, valheellista, tarpeetonta sekä valitettavaa. Emme haluaisi ottaa osaa internetin klikkiotsikoihin, mutta minusta tämä ylitti rajan henkilökohtaisesti ja halusin oikaista vääryydet itse.

Lue myös: K.K. Downing puhuu Judas Priestin uusista soittajista - "He eivät ole yhtyeen virallisia jäseniä"

Lue myös: Judas Priest -basisti Ian Hill: "Rock ei kuole koskaan"

Lue myös: Judas Priest -keulakuva Rob Halford - "Muurit jakavat ihmisiä"

Kilpailut

Uusimmat