Tervetuloa P!nkin ilotaloon!

29.10.2008 07:56 - Eeva Rajala

Grammy-palkittu laulajatar P!nk palaa uudella levyllään vihaisena ja vahvana. Tänään julkaistavan 'Funhouse'-albumin nimi kuulostaa iloiselta ja hauskalta, mutta levyn sisältö ei viittaa mihinkään hauskaan.

Esimerkiksi levyn nimikkokappaleessa P!nk puhuu menneestä avioerostaan katkeraan sävyyn. Neidon 'So What' -single toimii äänitorvena kaikille vahvoille naisille, ja jatkaa P!nkin vahvojen kappaleiden sarjaa 'Who Knew' ja 'U + Ur Hand' -kappaleiden jalanjäljissä.

'Funhouse'-albumi esittelee P!nkin yhteistyötä tuttujen yhteistyökumppaneiden Max Martinin ja Dave Meyersin kanssa. Tuottaja Martin on aiemmin tuottanut monia P!nkin hittejä ja Meyersin kädenjälkeä nähdään mm. 'U + Ur Hand' sekä 'Stupid Girls' -musiikkivideoilla.

P!nk kertoi Voicen Musiikkiuutisille, että uusi levy antaa hänelle mahtavat mahdollisuudet suunnitella tulevaa kiertuetta. Neito ei suostunut paljastamaan yksityiskohtia, mutta vihjeistä päätellen tuleva kiertue ylittää helposti edelliset kiertueet näyttävyydellään. P!nkin mukaan kiertuetta varten 'Funhouse'-teema valjastetaan puhtaasti hauskanpitoon, eikä vanhojen murehtimiseen. Tosin P!nk muistutti, että hänen keikoillaan myös itketään, koska laulut ovat niin henkilökohtaisia.

The Voicella on käynnissä P!nk-kisa, jossa voit voittaa matkan P!nkin keikalle Lontooseen! Keikka on 4. marraskuuta intiimillä lontoolaisklubilla. Osallistu kisaan tästä!

Kilpailut

Uusimmat