Levy-yhtiö halusi pitää Anastacian 30-vuotiaana

29.10.2008 10:54 - Eeva Rajala

Laulajatar Anastacia vanhenee uuden albuminsa myötä noin kymmenellä vuodella. Anastacian ikä oli hetki sitten vähän päälle 30 vuotta levy-yhtiö Sonyn toiveesta. Nyt uuden levy-yhtiön Universalin kautta hän pystyi kertomaan oikean ikänsä: Anastacia on 40-vuotias.

"Kun aloitin työni Sonyn kanssa, he antoivat minulle uuden iän. Levy-yhtiö kertoi, että 'haluaisimme tehdä sinusta vähän nuoremman, suurin osa ihmisistä näissä piireissä valehtelee ikänsä', Anastacia paljastaa.

Anastacia tietää, ettei hänen entinen levy-yhtiönsä tahtonut asialla mitään pahaa hänelle. Asia on kuitenkin vaivannut Anastaciaa koko ajan: "En tiennyt, miten pääsisin eroon valeiästäni. Tuntui, että pettäisin kumppanuuteni levy-yhtiön kanssa, jos ilmoittelisin oikeaa ikääni. Nyt voin tehdä kuten halua, joten sanon vapaasti, että olen 40-vuotias!"

Anastacia kertoo olevansa ylpeä nelikymppinen. Hän pitää ikäänsä brittiläisen komediasarjan tavoin "todella upeena". Hän ei myöskään halua naisten luulevan, että yritti pitää itseään nuorempana kuin todellisuudessa on. "Toivoin koko ajan, että saisin sanoa oman ikäni. Muistuttelin itselleni, että pitää sanoa olevansa 32-vuotias, vaikka olin 36", Anastacia kertoo.

Anastacia julkaisee uuden 'Heavy Rotation' -albuminsa neljän vuoden tauon jälkeen. Anastacia on kokenut suuren muutoksen monella tasolla: uusi levy-yhtiö, uusi soundi, uusi tyyli sekä uusi ikä. Albumin nimi on napattu sanonnasta, jota DJ:t käyttävät levyjä pyörittäessään. Albumi on sielukkaampi ja positiivisempi kuin neidon aikaisemmat levyt.

R&B:n ja popmusiikin kuumimmat nimet ovat olleet mukana uuden albumin teossa. Albumin nimikkokappaleen on kirjoittanut Grammy-palkittu Rodney Jerkins ja myös Ne-Yo on kynäillyt kappaleita levylle. Albumin tekoon osallistuivat muun muassa tuottajat Lester Mendez (Shakira, Nelly Furtado), JR Rotem (Rihanna, Leona Lewis) sekä The Heavyweights (Pussycat Dolls, Missy Elliot). Anastacia on itse kirjoittanut kappaleita levylleen Robbie Williamsin entisen biisintekijän Guy Chambersin kanssa.

Kilpailut

Uusimmat