Gwen Stefani tuo No Doubtin takaisin!

24.11.2008 09:21 - Eeva Rajala

No Doubt -yhtye palaa takaisin, kertoo Billboard.com. Ensi vuodeksi on suunnitteilla kiertue ja uuden albumin julkaisu. Albumi on yhtyeen ensimmäinen seitsemään vuoteen. Yhtye ilmoitti paluustaan heidän virallisilla nettisivuillaan keskustelun muodossa.

"Olen mökkihöperöitynyt. Meidän pitäisi ehkä vetää pari keikkaa tai jotain", kitaristi Tom Dumont kirjoittaa. Vokalisti Gwen Stefani vastasi pohdintaan: "Minusta tuntuu, ettei meidän pitää lähteä ulos nyt. En usko, että meidän kannattaa odottaa... ...Olisi niin inspiroidaan lähteä kiertueelle ja laulaa kaikki laulut jälleen kerran."

Yhtye jatkoi keskusteluaan pohtimalla muun muassa miten inspiroivaa olisi kirjoittaa uusia kappaleita kiertueen aikana. No Doubt on käynyt studiossa aina silloin tällöin tämän vuoden aikana. Gwen Stefanin mukanaolo on kuitenkin ollut rajoittunutta, sillä hän synnytti toisen lapsensa elokuussa.

No Doubt -yhtyettä ei ole nähty keikalla sitten vuoden 2004 puolivälin. Viimeisin Rock Steady -studioalbumikin on vuodelta 2001. Tämän jälkeen Stefani on julkaissut kaksi arvostettua sooloalbumia, kun muut yhtyeen jäsenet ovat myös yrittäneet joko soolouria tai toimineet studiomuusikkoina ja tuottajinakin. Heitä on kuultu muun muassa Stone Temple Pilots -yhtyeen keulahahmon Scott Weilandin Happy in Galoshes -sooloalbumilla.

Kilpailut

Uusimmat