Kuva: Anna Äärelä

Antti Tuisku toteuttaa pitkäaikaisen unelmansa: 'Historian upein popspektaakkeli'

28.11.2019 07:15 - Reija Saarinen

Tuisku nousee stadionin lavalle 22. elokuuta.

Antti Tuisku tekee oman Bailantai-konsertin Helsingin uudistetulla Olympiastadionilla lauantaina 22. elokuuta 2020. 

Kunnianhimoisena visionäärinä tunnetun Antti Tuiskun Bailantaista tulee näyttävä spektaakkeli ja maailmanluokan show. Tuisku on haaveillut omasta stadionkeikasta niin kauan kuin muistaa. 

- Stadionilla esiintyminen tulee varmasti olemaan elämäni suurin ja hienoin kokemus, ja haluan tarjota yleisölle parhaan mahdollisen paikan sekä parhaat mahdolliset fasiliteetit historian upeimman popspektaakkelin seuraamiselle. Kaikki jotka ovat nähneet minut lavalla edes vilaukselta varmasti tietävät, että intohimoni on nimenomaan live-esiintyminen ja siihen panostaminen, Antti Tuisku sanoo. 

Antti Tuisku julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2004. Häneltä on ilmestynyt yhteensä 11 levyä, ja kaiken kaikkiaan Antti Tuiskun albumeita on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta. Artistiutensa uudelleen vuonna 2015 julkaistulla En kommentoi -albumilla luonut Antti Tuisku on uransa aikana täyttänyt niin klubeja kuin areenoitakin ja esiintynyt yhteensä sadoilletuhansille ihmisille. 

Uutinen onkin otettu Tuiskun fanien keskuudessa ilolla vastaan ja muun muassa Instagramissa innostus on ollut käsin kosketeltavaa.

"Tätä on odotettu."

"Mahtavaa."

"Viikon paras uutinen."

"Mieletöntä."

Liput Bailantai-konserttiin tulevat myyntiin osoitteessa www.lippu.fi/bailantai maanantaina 2 .joulukuuta klo 9. 

Lue myös: Antti Tuisku kiipesi vuoren huipulle - julkaisi vaikuttavan kuvan yläilmoista, katso

Lue myös: Antti Tuisku julkaisi ihastuttavan pride-kuvan - "Rakkaus on ikiaikainen ja suunnaton"

Kilpailut

Uusimmat