Kuva: AOP

K-18-leima Rammstein-solistin duoprojektin Suomen-keikalle - syynä "visuaalinen materiaali"

17.12.2019 13:15 - Iiro Myllymäki

Alle 18-vuotiaat lipun ostaneet joutuvat palauttamaan lippunsa.

Rammstein-laulaja Till Lindemannin ja Peter Tägtrenin muodostama Lindemann-duo saapuu konsertoimaan Suomeen 29. helmikuuta. Konsertin järjestävä Live Nation on nyt tiedottanut muutoksista, jotka koskevat keikkaa.

Yksi tiedotettavista asioista on se, että keikka saa K18-leiman.

”Meitä on informoitu Lindemannin show’n sisältävän visuaalista materiaalia, joka soveltuu vain yli 18-vuotiaille. Tästä sisällöstä johtuen Helsingissä 29. helmikuuta järjestettävän konsertin ikärajaa on jouduttu muuttamaan ja tapahtuma on nyt K-18”, Live Nation tiedottaa.

Alle 18-vuotiaat lipun ostaneet joutuvat palauttamaan lippunsa. Liput tulee palauttaa viimeistään 31. joulukuuta. Lipunpalautuksen pystyy tekemään tämän linkin takaa löytyvän palautuslomakkeen kautta.

Toinen keikkaa koskeva muutos liittyy yleisökapasiteettiin. Suuren kysynnän vuoksi Lindemannin jäähallikeikkaan otetaan myyntiin myös istumakatsomoita. Nämä liput tulevat myyntiin 18. joulukuuta kello 11 Ticketmasterissa.

Saksalais-ruotsalainen Lindemann julkaisi marraskuussa toisen albuminsa, jonka myötä duo lähtee ensimmäiselle kiertueelleen. Uusien Lindemannin kappaleiden lähtölaukaus oli Till Lindemannin ja Hampurissa toimivan Thalia-teatterin yhdessä laatima moderni tulkinta klassisesta Hannu ja Kerttu -sadusta, joka käsittelee pelkoa ja toivoa; köyhyyttä, ahneutta, kannibalismia ja kuolemaa.

Lue myös: Rammstein-keulakuva kommentoi pahoinpitelytilannetta: "Hän oli töykeä kus*pää"

Lue myös: Miten taittuu Metallicalta Rammstein? Kuuntele veto

Kilpailut

Uusimmat