Kuva: Sanni Isomäki

Kaija Koo voitti Pro Iskelmä -palkinnon, summasi uransa upeassa puheessa: "Dramaattinen matka"

21.02.2020 21:33 - Iiro Myllymäki

Kaija Koo sai suuren tunnustuksen Iskelmä Gaalassa.

Iskelmätaivaan kiintotähti Kaija Koo, 57, on saanut Iskelmä Gaalassa Pro Iskelmä -palkinnon. Palkinnon saajasta päätti Iskelmä-radiokanavan ammattilaisraati.

Palkinnon perustelut luki Iskelmän juontaja Hannu Aholaita.

- Tämän palkinnon saaja on kulkenut Iskelmä-radion matkassa nämä kaksi vuosikymmentä. Hän katsoo menneeseen, mutta ennen kaikkea tulevaisuuteen. Kaiken menestyksen lähtökohta on rohkeus. Kulje omaa polkuasi, tee se, minkä pystyt ja tee se innokkaasti. Tämä artisti on myynyt yli puoli miljoonaa albumia ja hänen uransa on kestänyt 40 vuotta, ja jos suomalaisilta kysytään, se jatkuu vielä helvetin pitkään, Aholaita perusteli.

Kaija Koo piti pitkän ja tunteikkaan kiitospuheen palkinnon saatuaan.

- Kiitos paljon. Olen hämmästynyt siitä, miten tämä matka jatkuu koko ajan vaan. Erityisesti arvostan tätä palkintoa tämän pitkän matkan takia. Olen ylpeä joka ikisestä asiasta, mitä olen tehnyt. 

- Teen työtäni intohimolla ja olen tarkka laadusta. Olen suorastaan piinallinen työkavereilleni, kun vaadin, että kaikki katsotaan loppuun saakka eikä mitään päästetä ulos ennen kuin se on priimaa. Uskon työn tekemiseen ja siihen, että menee totuutta kohti. 

Kaija Koo kiitti puheessaan myös yhteistyökumppaneitaan vuosien varrelta. Hän myös muistutti nöyrän asenteen merkityksestä. 

- Tämä on ollut dramaattinen ja riemukas matka. Luojan kiitos olen tässä. Kiitos teille kaikille! Kaija Koo päätti puheensa.

Lue myös: Kaija Koo sai fanit innostumaan uutuuskappaleellaan: "Olen sanaton"

Voice.fi ja Iskelmä kuuluvat Bauer Mediaan.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat