Kuva: AOP

Ei sovelias perheen pienimmille? Pussycat Dollsin seksikäs tv-esitys aiheutti valituksia

25.02.2020 21:45 - Iiro Myllymäki

Tyttöbändi on aiemminkin nostattanut kohua tv-esiintymisellään.

Paluun tehnyt tyttöbändi Pussycat Dolls on taas pahoittanut joidenkin tv-katsojien mielen Isossa-Britanniassa. Nicole Scherzingerin, 41, luotsaama ryhmä esiintyi lauantai-iltana Ant & Dec’s Saturday Night Takeaway -ohjelmassa, ja esityksestä on tehty kymmenittäin valituksia Britannian tv-sisältöjä valvovalle viranomaiselle Ofcomille.

Brittiläinen Metro-julkaisu on saanut vahvistuksen Ofcomilta, että niille on tehty esityksestä 67 valitusta. Aiemmin Pussycat Dolls herätti vastaavanlaista pahennusta joulukuussa, kun se teki näyttävän paluuesityksen X Factor -ohjelmassa. Tuolloin valituksia tehtiin peräti yli 400.

Pussycat Dollsin lauantai-illan esityksen aikana ohjelman juontajat, koomikot Anthony McPartlin ja Declan Donnelly, tekivät pilaa todennäköisesti juuri kyseisestä X Factor -tapauksesta. Pussycat Dollsin esiintymisen aikana kaksikko painoi hakemaansa sensuurinappia ja yritti sensuroida esitystä sensuuripalkeilla. Pussycat Dolls jatkoi koko tämän ajan seksikkään tanssimisen siivittämää esitystään.

Voit katsoa esityksen alta. Jos video ei näy, näet sen myös täältä.  

Lue myös: Nyt on seksikästä! The Pussycat Dollsin uusi musiikkivideo saa katsojat huokailemaan

Lue myös: Nicole Scherzinger puolustaa kohuttua Pussycat Dolls -esitystä: "Emme yritä loukata ketään"

Lähde: Metro

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat