Tehosekoitin myi loppuun!

02.06.2009 08:47 - Eeva Rajala

Odotetun, mutta vain hetkellisen paluun areenoille tekevän Tehosekoittimen Tammerfest-keikka lauantaina 11.7. on loppuunmyyty.

Tehosekoitin esiintyy täpötäydelle Keskustorin Teltalle ja räjäyttää ilmoille jo kansanlauluiksi muodostuneet hittinsä. Koska tapahtuma on myyty ennakosta loppuun, lippuja ei voi enää hankkia ovelta. Innokkaimmille faneille kuitenkin tarjoutuu vielä mahdollisuus päästä keikalle, sillä Tammerfest ALL DAY VIP -passit ovat myynnissä osoitteessa www.topevents.fi.

Päiväkohtaisia passeja on myynnissä rajoitettu määrä, joten kannattaa olla nopea. Lipunmyynti teltan muillekin keikoille käy kuumana. Piletit myy ennakosta Lippupalvelu ja Tiketti.

Tammerfestin Keskustorin teltan ohjelmiston avaa Suomen rockein iskelmäkuningatar Paula Koivuniemi, jonka Nainen-albumi julkaistiin hetki sitten. Juuri Klubiotteella-tupla-dvd:n markkinoille saattanut Eppu Normaali valtaa Keskustorin teltan lavan torstaina 9.7. Perjantaina 10.7. vuorossa on Kolmas Nainen, joka tekee paluun paitsi lavoille myös ääniterintamalle, sillä kokoonpano julkaisee uuden albuminsa, joka näkee päivänvalon syksyllä.

Kilpailut

Uusimmat