Kuva: AOP

Suomalaisella huippu-DJ:llä koronadiagnoosi - uskoo saaneensa tartunnan hierojalta

26.03.2020 09:19 - Iiro Myllymäki

Above & Beyond -yhtyeen Paavo Siljamäki kertoo Instagramissa saaneensa koronavirustartunnan.

Above & Beyond -yhtyeen suomalaisjäsen Paavo Siljamäki on saanut koronatartunnan, uutisoi Your EDM -sivusto. DJ-tuottaja kertoi Instagramin livelähetyksessään keskiviikkona asiasta.

Siljamäki kertoi Instagramissa, että hän uskoo saaneensa tartunnan Balilla ollessaan hierojalla. Kyseisellä hierojalla oli miehen mukaan kova yskä. Mies on lisäksi valottanut omia oireitaan, joihin kuuluvat juurikin kova yskä, hengitysvaikeudet ja kuumejaksot. Paavo Siljamäki kertoo saaneensa diagnoosin puolitoista viikkoa sitten.

Paavo SIljamäki Above & Beyondin keikalla vuonna 2015. (kuva: AOP)

Above & Beyond on kansainvälisesti tunnettu trance-yhtye, joka on muun muassa tehnyt remixin Madonnalle. Above & Beyondin remixiä käytettiin Madonnan What It Feels Like for a Girl -kappaleen virallisella musiikkivideolla vuonna 2000.

Above & Beyond on tehnyt yhteistyötä muun muassa Faithless-yhtyeen kanssa. Yhtyeeseen kuuluvat Siljamäen lisäksi Jono Grant ja Tony McGuinness. Above & Beyond on monta kertaa päässyt mukaan DJ Magazinen Top 100 DJs -listalle. Kolmikolla on esimerkiksi Facebookissa yli 2,5 miljoonaa seuraajaa.

Lue myös: Prinssi Charlesilla on todettu koronavirustartunta - työskentelee tällä hetkellä eristyksissä

Lue myös: Cannesin elokuvajuhlat lykkääntyivät - tapahtumapaikka päätettiin avata kodittomille

Lähteet: Your EDM, Wikipedia

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat