Kuva: Senja Rapila

Suomalaisartisti jää tauolle, jakoi rehellisen tekstin - "Arvostelun saaminen on vienyt voimia"

21.04.2020 13:15 - Iiro Myllymäki

Suomalaispoppari Aleksanteri Hakaniemi, 25, on ilmoittanut Instagramissa jäävänsä luovalle tauolle. Mies perustelee päätöstään rehellisessä tekstissä.

”Olen kiertänyt Suomea ilman pidempää taukoa kohta kahdeksan vuotta putkeen. Olen tehnyt kaikkeni ollakseni niin hyvä muusikko ja esiintyjä kuin pystyn ja arvostanut itseäni sitä kautta, kuinka hyvin olen menestynyt. Itsensä jatkuva arvioiminen ja siihen päälle muilta arvostelun saaminen on vienyt voimia ja luovuutta, vaikka olen sen puolen aina tiennyt artistin uraan kuuluvankin. Olen päättänyt nyt jättäytyä huomiosta hetkeksi sivuun ja löytää itseni uudelleen taiteilijana”, Hakaniemi kirjoittaa.

Muun muassa Pane mut sekasin - ja Filmi katkee -kappaleista tunnettu Aleksanteri Hakaniemi kirjoittaa, että viime vuosien menestys on ollut hänelle unelmien täyttymys. Hän kertoo tyhjentävänsä pian sosiaalisen median tilinsä. Hän soittaa vielä yhden livestriimikeikan perjantaina 24. huhtikuuta ja jää sitten tauolle.

Tauon pitämiseen liittyy myös epävarmuuksia.

”Suurin jännitys tässä vetäytymisessä onkin se, ketkä kaikki mua odottaa, kun tulen takaisin ja otetaanko mun uusi musa silloin vastaan samalla lämmöllä, kuin tähän asti on otettu. Olette kaikki mun mielessä tämän tauon aikana”, Hakaniemi kirjoittaa.

Mies ei tässä vaiheessa halua määrittää taukonsa pituutta. Hän kirjoittaa, että se voi kestää minkä vain ajan kuukaudesta vuoteen. Voit lukea miehen koko päivityksen alta tai tästä linkistä.

Aleksanteri Hakaniemi julkaisi toisen studioalbuminsa Kouvola helmikuussa.

Tuoreimmassa päivityksessään Hakaniemi kiittelee seuraajiaan heidän osoittamastaan tuesta tauollejäämispäätöksen jälkeen. Voit katsoa tämän päivityksen alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Laulaja Aleksanteri Hakaniemi uransa alusta: "Tuottajani sanoi, että et voi olla noin säälittävä"

Lue myös: Suomalaismuusikko muistelee vierailuaan Temptation Islandilla: "Lähdin sieltä tyhjin käsin!"

Kilpailut

Uusimmat