Kuva: AOP

K-poptähden huikea Twitter-ennätys - päihitti Barack Obaman!

14.05.2020 19:15 - Iiro Myllymäki

BTS-yhtyeen Jungkook on kerännyt hurjia tykkäysmääriä twiiteilleen.

K-popin suurimmat tähdet tunnetaan siitä, että he onnistuvat tehokkaasti aktivoimaan fanejaan sosiaalisessa mediassa. Tämä on tullut todistettua erityisen osuvasti BTS-yhtyeen Jungkookin, 22, kohdalla. Jungkook on rikkonut Twitterissä ennätyksen, joka oli aiemmin Yhdysvaltojen entisen presidentin Barack Obaman hallussa. Mies on nimittäin julkaissut peräti viisi twiittiä, jotka ovat keränneet yli kaksi miljoonaa tykkäystä. Barack Obamalla tällaisia twiittejä on kolme kappaletta.

Jungkookin ennätyksellisen suosion keränneet twiitit on julkaistu BTS-yhtyeen Twitter-sivulla. Yksi yli kahden miljoonan tykkäyksen mennyt twiitti on miehen esittämä cover Lauv-nimisen artistin kappaleesta Never Not. Jos twiitti ei näy alla, klikkaa tästä.

Lauv-cover rikkoi myös ennätyksen sillä, että se keräsi miljoona tykkäystä oltuaan julki vain kymmenen minuuttia.

Yli kaksi miljoonaa tykkäystä keränneiden twiittien joukossa on myös kuvapäivitys, jossa Jungkook poseeraa silmälasit päässään. Nämä kuvat näet alta tai tästä linkistä.

Myös Jungkookin tanssi Billie Eilishin Bad Guy -hitin tahtiin on miellyttänyt ihmisiä yli kahden miljoonan tykkäyksen verran. Pääset näkemään tämän twiitin alta tai tästä linkistä.

BTS on kenties kaikkien aikojen menestynein k-popbändi. Yhtye on onnistunut tekemään läpimurron myös länsimaiden markkinoilla, ja Yhdysvaltojen virallisella Billboard-albumilistalla peräti heidän neljä albumiaan on napannut ykkössijan. Yhtye on myynyt yli 20 miljoonaa albumia. Seitsemän studioalbumin lisäksi bändi on julkaissut lukuisia kokoelmalevyjä ja EP-levyjä. BTS:llä on yli 25 miljoonaa seuraajaa Twitterissä.

Lue myös: Rihanna teki odotetun paluun musiikin pariin, fanit hullaantuivat: 'Meillä oli ikävä!'

Lue myös: Muistatko vielä? Kappaleet, jotka kaikki The Sims -fanit tunnistavat

Lähteet: Metro.co.uk, Billboard, Wikipedia

Kilpailut

Uusimmat