Kuva: Anni Ylkänen

Lauri Tähkän odotetulla striimikeikalla ikävä käänne - "Olen todella pahoillani"

15.06.2020 10:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Livestriimikeikka joutui palvelunestohyökkäyksen kohteeksi.

Lauri Tähkä, 46, esiintyi yhtyeensä kanssa lauantaina livestriimikeikalla, jolla mies korvasi faneilleen kesän menetettyjä keikkoja. Lähetys kärsi kuitenkin alusta alkaen teknisistä ongelmista, joista ilmoitettiin esimerkiksi Tähkän Facebook-sivulla. Mies on myös itse kirjoittanut pettyneille faneilleen pahoittelevan tekstin, jossa hän valottaa ongelmien syytä.

”Rakkaat ihmiset. Olen todella pahoillani. Olimme varautuneet suureen yleisömäärään. Lähetyksen alkuun kuitenkin hyökättiin kymmenillä tuhansilla kirjautumisyrityksillä. Samaan aikaan sivuilleni lähetettiin vääriä linkkejä”, Lauri Tähkä kirjoittaa.

Mies kirjoittaa, että hänen tiedossaan ei ole, mikä taho on palvelunestohyökkäyksen takana.

”Minua harmittaa suunnattomasti koko työryhmäni ja teidän puolesta. Toivottavasti saatte fiiliksen vielä nousemaan ja nauttimaan illasta ja keikasta. Lähetys on nähtävissä 21.6. saakka”, Tähkä tiedottaa.

Lauri Tähkän päivityksen näet kokonaisuudessaan alta. Jos päivitys ei näy, klikkaa tästä.

Striimikeikan aikana keikkajärjestäjä selvensi tilannetta hämmentyneille faneille. Keikka alkoi myöhässä, ja lähetys myös keskeytyi netti-ilkivallan takia. Fanit ovat purkaneet pettymyksen tuntojaan Facebookissa. Monet eivät päässeet kirjautumaan keikalle ajallaan ja näkivät vain pienen osan keikan lopusta.

”Kyllä on todella pettynyt fiilis siihen nähden, että on maksullinen keikka. Luulisi, että tätä pyörittävä alusta olisi kunnollinen”, kirjoitti yksi.

”Niin pettyneitä ollaan, aluksi toimi pätkimällä, nyt ei toimi. Niin odotettiin keikkaa”, kommentoi toinen.

Monet ovat osoittaneet ymmärryksensä sen jälkeen, kun teknisten ongelmien syy paljastettiin. Monet ovat nauttineet keikan katsomisesta jälkikäteen.

”Harmittihan se, mutta tallenteella mennään ja siitä nautitaan. Kiitos keikasta.”

”Harmittaa tosi paljon teidän puolestanne, mutta kyllä fiiliksiin päästään näinkin, ihania olette.”

Lue myös: Lauri Tähkä on menettänyt hermonsa korona-aikaan: "'Jatkuva rauhallisuus rupeaa v**uttamaan"

Lue myös: Lauri Tähkä iloitsee historiallista kappalettaan: "Kiitos kaikki te siellä"

Kilpailut

Uusimmat