Kuva: Youtube

Robinin uusi musavideo leviää maailmalla - syynä videolla esiintyvä miljoonien ihailema tähti

18.06.2020 08:15 - Iiro Myllymäki

Videolla esiintyy suomalainen 18-vuotias Joalin Loukamaa, jolla on Instagramissa huimat 2,4 miljoonaa seuraajaa.

Robin Packalen, 21, julkaisi perjantaina 12. kesäkuuta uuden Benefits-singlen. Kyseessä on miehen kolmas englanninkielinen sinkku. Kappaleen musiikkivideo on saanut kiitettävästi huomiota, sillä se keräsi muutamassa päivässä kaksi kertaa enemmän näyttökertoja kuin edellisen Suit That -sinkun musiikkivideo vuodessa.

Yksi suuri syy musiikkivideon suosiolle piilee siinä esiintyvässä toisessa tähdessä. Videolla Robinin vastanäyttelijänä nähdään 18-vuotias laulaja Joalin Loukamaa, jolla on suuri kansainvälinen seuraajakunta. Nuori nainen kuuluu Now United -nimiseen, usean eri kansalaisuuden edustajista koottuun, yhtyeeseen. Loukamaalla on tiettävästi enemmän Instagram-seuraajia kuin kenelläkään muulla suomalaisella, peräti 2,4 miljoonaa.

Vaikka Joalin Loukamaa on vielä suhteellisen tuntematon kotimaassaan Suomessa, hänet tunnetaan sitäkin paremmin esimerkiksi Brasiliassa, missä Now United on suositumpi. Tästä syystä Robin Packalenin Benefits-musiikkivideon YouTube-kommenteistakin valtaosa on kirjoitettu portugaliksi. Monet suomalaiset kommentoijat ovat pistäneet tämän merkille omissa kommenteissaan.

”Älä nyt sano että oon ainoa suomalainen täällä”, kommentoi yksi.

”Mä en edes kuuntele tätä, yritän vain etsiä suomalaisia kommentteja”, kirjoittaa toinen.

Jotkut kommentoijista ovat hieman jopa säälineet Robinia, joka jää huomiossa kakkossijalle Joaliniin verrattuna.

Benefits-musiikkivideon voit katsoa alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Now United on vuonna 2017 perustettu yhtye, jossa on 15 eri kansalaisuutta edustavaa jäsentä. Bändin on perustanut muun muassa Spice Girlsin managerina toiminut ja Idols-formaatin kehittänyt Simon Fuller. Joalin Loukamaa muutti 10-vuotiaana Meksikoon, ja alun perin hänen olikin tarkoitus edustaa Meksikoa Now United -yhtyeessä. Nuorella naisella on suomalainen äiti ja meksikolainen isäpuoli, joiden kanssa hän asuu tällä hetkellä Turussa. Voice.fi:n haastattelun Joalinista pääset lukemaan tästä linkistä.

Lue myös: Miten suomalainen teinikaunotar löydettiin kansainväliseen suuryhtyeeseen?

Lue myös: Suomalaissukuinen Joalin, 17, nousi supertähteyteen maailmalla - paljastaa, millaista arkea hän elää

Kilpailut

Uusimmat