Evanescence työstää uutta albumia – solisti laittaa hajoamishuhuille pisteen

25.06.2009 13:09 -

Julkisuudessa on liikkunut erinnäisiä huhuja Evanescence-yhtyeen hajoamisesta, kun entinen perustaja jäsen Ben Moody luotsasi uuden yhtyeen nimeltään The Fallen. Nyt Evanescencen solisti Amy Lee laitaa pisteen huhuille yhtyeen kotisivuilla.

Amy Lee kertoo Evanescencen työstävän uutta albumia. Hän muistuttaa myös, että Ben Moody lähti Evanescence yhtyeestä jo vuonna 2003, jonka jälkeen bändi on julkaissut jo yhden uuden albumin vuonna 2006.

"Ihmeellisiä juoruja pyörii ympäriinsä, ja haluaisin nyt selventää asioita. Ben Moody lähti yhtyeestä vuonna 2003. Evanescence julkaisi sen jälkeen seuraajan Fallen-levylle vuonna 2006. Sen nimi oli The Open Door. Se ylsi listaykköseksi ja myi platinaa. Levyä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljoonaa kappaletta", Lee kirjoittaa.

Amy Lee kertoo olevansa todella innoissaan Evanescencen uudesta materiaalista.

"Minusta sinun pitää antaa itsellesi tilaa kehittyä, jotta voit tehdä hienoa musiikkia. En näe mitään mieltä siinä, että tekee samaa levyä kahdesti. Siitä syystä haluan aina haastaa itseni tekemään asiat paremmin, vahvemmin, ja mielenkiintoisemmin kuin ennen. Se vie aikaa, mutta se on sen arvoista. Toivottavasti myös faneille."

Evanescence muistetaan muun muassa kappaleista: My Immortal, Going Under ja Call Me When You're Sober.

Kilpailut

Uusimmat