Tehosekoitin: Rock-musiikki ei kiinnosta

08.07.2009 11:10 -

Kesän festivaalikeikkoja varten rivinsä uudelleen kasannut Tehosekoitin on saavuttanut vankan jalansijan yhtenä merkittävistä suomalaisista rock-yhtyeistä. Yhtyeen laulaja Otto ja kitaristi Matti kertoivat Voicen Musiikkiuutisille, että arkkityyppisestä rock-imagostaan huolimatta bändi itse ei enää jaksa intoilla uusista rokkibändeistä.

"Rokki on sen tyyppinen asia, mikä aina tavallaan keksitään uudelleen. Itse kun ollaan oman elämämme kanssa aikanaan tavallaan mielestämme keksitty se. Jos nyt joku heiluttaa lavalla kitaraa ja huutaa, niin se tuntuu näin vanhemmiten lähinnä koomiselta", Matti nauraa.

Otto sanoo, että tätä nykyä jostain musiikista tai artistista innostuessaan, se löytyy jostain muualta kuin perinteisen rokin puolelta. Laulaja kuitenkin tunnustaa, ettei hän jaksa erikseen juurikaan etsiä uusia artisteja tai bändejä:

"Sen verran mitä musiikille on tavallaan elämässään velkaa, niin seuraan rikollisen vähän mitä musiikissa ympärillä tapahtuu. Missään vaiheessa minulla ei ole ollut oikein innostusta ruveta bongailemaan uusia juttuja" , Otto sanoo.

Tehosekoitin on painottanut, etteivät he kesän keikkojen jälkeen aio palata enää yhteen.

Kilpailut

Uusimmat