Kuva: Handout

Tuomas Holopaisen ja Johanna Kurkelan faneille iloisia uutisia - yhteinen levy on valmis

16.10.2020 16:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kurkela ja Holopainen asuvat yhdessä Kiteellä ja piirtävät vuosittain unelmakartan.

Johanna Kurkela, hänen puolisonsa Nightwish-johtohahmo Tuomas Holopainen sekä Nightwishin multi-instrumentalisti Troy Donockley muodostavat yhdessä Auri-yhtyeen, joka julkaisi debyyttialbuminsa talvella 2018.

Nyt Kurkela ilmoittaa Instagram-sivullaan, että yhtyeen toinen levytys on valmis.

"Se on tehty. Auri II on valmis", laulaja hehkuttaa ja poseeraa kuvassa yhdessä Holopaisen, Donockleyn sekä Nightwishin luottomiehen Tero Kinnusen kanssa.

Julkaisu on saanut nopeasti ihastelevia kommentteja.

"Mahtavia uutisia"

"En malta odottaa!"

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Johanna Kurkela ja Tuomas Holopainen ovat varjelleet yksityiselämäänsä ja suhdettaan julkisuudelta tarkkaan. Jotain he ovat kuitenkin suhteestaan raottaneet julkisuuteen.

He ovat esimerkiksi kertoneet, että asuvat yhdessä Kiteellä ja heillä on tapana piirtää vuosittain makuuhuoneensa seinälle kiinnitettäväksi eräänlainen aarrekartta, jossa on lukuisia saaria.

- Joka uuden vuoden päivä me teemme sellaisen aarrekartan, joka sisältää saavutettavia unelmia. On hirveän kiehtovaa katsoa esimerkiksi niitä vanhoja karttoja, sillä siellä on paljon sellaisia, jotka eivät edes ole enää unelmia. Tietenkin on myös niitä, jotka ovat toteutuneet, kuten Roope Ankka -levy ja oman ristikon laatiminen, Holopainen kertoi keväällä Voice.fi:n haastattelussa ja jatkoi:

- Suurin saari paperin yläreunassa on aina mielen tasapaino ja harmonia, ja katsotaan miten monta vuotta tuo kyseinen saari tulee siellä vielä olemaan. On tässä menty parempaan päin, mutta sopiva zen-tila on todella vaikea löytää.

Lue myös: Johanna Kurkela teki albumin puolisonsa Tuomas Holopaisen kanssa - "Unohdin, että olemme pari"

Lue myös: Tuomas Holopainen ja Johanna Kurkela piirtävät joka vuosi unelmakartan - isoin saari valloittamatta

Kilpailut

Uusimmat