Kuva: Pietari Purovaara

Behmin debyyttialbumi palkittiin vuoden albumina Iskelmä Gaalassa - "Ehkä merkittävin palkinto"

12.02.2021 20:39 - Roy Kokkonen

Laulajatähti Behm kahmaisi jo kolmannen palkintonsa Iskelmä Gaalassa.

Laulaja Behmin viime vuonna julkaistu debyyttialbumi Draaman kaari viehättää on palkittu vuoden albumina Iskelmä Gaalassa. 

Palkintoon olivat ehdolla myös Arttu Wiskari - Suomen muotoisen pilven alla, Elastinen - Uusia muistoi, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani - Paluu paratiisiin ja Vesala - Etsimässä rauhaa.

Kyseessä on jo kolmas palkinto, jonka Behm on saanut gaalaillan aikana. Aiemmin hän vastaanotti vuoden tulokas ja vuoden naisartisti -palkinnot. Yhteensä Behm on ehdolla neljässä eri kategoriassa, joista vuoden iskelmä on vielä jakamatta.

– Kiitos taas. Tää on ehkä merkittävin näistä kolmesta, koska tässä puhutaan kymmenestä biisistä. Mä tein tätä levyä kolme vuotta, Behm sanoi kiitospuheessa.

Aiemmin illan aikana Behm on puheissaan kiittänyt niin äitiään, isäänsä, sisaruksiaan ja jopa vanhoja Tinder-matchejään.

– Ihanaa, että mä osaan olla kanssa tällainen asiallinen puheiden pitäjä. Ihanaa, että albumeita vielä kuunnellaan, Behm iloitsi.

– Musta on ihanaa, kun kuulijat saa äänensä kuuluviin. Mun veli ei usko yleisöäänestyksiin, joten ei terveisiä hänelle. Toivottavasti hän ei katso tätä lähetystä, Behm vitsaili.

Illan juontaja Mikko Siltala kehui Behmin puheita. Erityisesti hän ihasteli Behmin kommentteja perheestään.

– Piristät meidän iltaa, Siltala sanoi.

– Ja mä en ikinä puhu perheestä mitään, Behm huudahti nauraen.

Lue myös: Behm on vuoden naisartisti, muisti kaikkia puheessaan: "Kiitos myös vanhoille Tinder-matcheille!"

Voice.fi ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat