Kuva: Emmi Moilanen

Laura Voutilainen uskoo, että turhasta häpeästä voi päästä eroon - "Asiasta täytyy puhua"

10.03.2021 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Voutilainen julkaisi uuden Ei hävetä enää -kappaleen viime kuussa.

Laulaja Laura Voutilainen, 45, julkaisi helmikuussa uuden Ei hävetä enää -kappaleen. Kappaleessa artisti käsittelee meille kaikille tuttua häpeän tunnetta.

- Sitä joutuu aina itsensä kanssa kilpailemaan siitä, että uskaltaako ryhtyä uusiin asioihin ja uskaltaako edes yrittää. Häpeä on todella iso aihe ja sen kanssa jokainen kamppailee, laulaja kertoo Iskelmän haastattelussa juontaja Satu Kotoselle ja jatkaa:

- Piti aika monelta kannalta miettiä, miten tuollaista asiaa lähestytään kappaleen muodossa. Me-henki on kappaleessa se pointti, ja haluan yllyttää yleisöä, esimerkiksi tulevaisuuden keikoilla, heilua ihan omalla tavalla ja olla juuri sellainen kun on.

Häpeän taakka saattaa Voutilaisen mukaan tulla jo lapsuudesta, kun on esimerkiksi laitettu nurkkaan häpeämään. Mutta miten häpeän voi voittaa?

- Asiasta täytyy puhua ja tehdä kappaleita! Täytyy pohtia, mistä se kaikki taakka on tullut ja kuinka siitä voi päästää irti, Voutilainen pohtii ja jatkaa:

- Pitää osata olla oma itsensä ja miettiä sitä, tarvitsiko esimerkiksi lapsena oikeasti hävetä sitä, millainen oli. Leikkivä lapsi on meissä se ilo ja riemu, jonka kautta voi saada yhteyden siihen häpeämättömyyteen.

Voit kuunnella uuden kappaleen alta tai täältä.

Lue myös: Juontaja Satu Kotosesta tuli puolivahingossa biisintekijä - ensimmäinen laulu Laura Voutilaiselle

Lue myös: Minkälainen mies vie Laura Voutilaiselta jalat alta? Laulaja paljasti asian Iskelmän haastattelussa

Kilpailut

Uusimmat