Kuva: Emmi Moilanen

Minkälainen mies vie Laura Voutilaiselta jalat alta? Laulaja paljasti asian Iskelmän haastattelussa

04.09.2020 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Voutilainen julkaisi uuden kappaleen.

Laulaja Laura Voutilainen, 45, julkaisi uuden kappaleen, jonka nimi on Kesäkuun 4. Kappaleen teksti oli Voutilaiselle kova pala.

- Kappaleessa on sellainen kohta, jossa lauletaan "Meidän lapsemme kantaa teidän sormuksii", joka on minusta biisin tärkein lause. Se kiteyttää kaiken ja pakko sanoa, että tekstin myötä tuli itkettyä, Voutilainen kertoi radiokanava Iskelmän haastattelussa juontaja Satu Kotoselle, joka on ollut myös kirjoittamassa biisiä.

Voutilainen myös sanoi, että uuden kappaleen esittäminen yleisölle on aina jännittävää,

- Siinä on sellainen hauras fiilis. Samalla sitä tunnustelee sekä omaa että yleisön fiilistä ja yrittää lukea, kuinka kappale toimii. Se on aina yhtä jännittävä hetki.

Kotonen paljasti Laura Voutilaiselle, että hänen miehensä oli nähnyt Voutilaisesta otsikon, jossa luki "Etsin rakkautta". Kotosen miehen mielestä Voutilaisen ei varmasti ole vaikea löytää kumppania.

- Kaikki haluamme saada ja kokea rakkautta, sehän on selvä. Tuossakin on kyseessä vain otsikko, jossa on yhdistetty monta asiaa, mutta en tietenkään sano ei parisuhteelle, Voutilainen pohti.

Millainen tyyppi tekee Voutilaiseen vaikutuksen? Vastaus löytyi nopeasti:

- Katsoin tuossa juuri artikkelia Pave Maijasesta. Pakko sanoa, että jos Maijasen kaltainen mies, joka olisi minun kanssani saman ikäinen, kävelisi vastaan, niin se veisi varmaankin jalat alta, Voutilainen nauroi.

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Juontaja Satu Kotosesta tuli puolivahingossa biisintekijä - ensimmäinen laulu Laura Voutilaiselle

Lue myös: Laura Voutilainen viettää karanteeniaikaa kuntoilun merkeissä - huoli kesästä painaa mieltä

Kilpailut

Uusimmat