Kuva: AOP

Kiss-laulaja ei usko, että yhtye säveltää enää uutta musiikkia: "En näe sille mitään syytä"

20.03.2021 13:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Viimeksi Kiss on julkaissut studioalbumin vuonna 2012.

Kiss on julkaissut viimeksi studioalbumin vuonna 2012, kun Monster-niminen levy ilmestyi. Albumi muun muassa nousi Yhdysvalloissa Billboard-listan sijalle kolme ja myi noin 56 000 kappaletta ensimmäisen viikon aikana. Vuonna 2009 julkaistu Sonic Boom myi vielä 108 000 ja oli listalla sijalla kaksi.

Kissin laulaja-kitaristi Paul Stanley, 69, ei usko, että legendaarinen rock-yhtye julkaisee enää uutta musiikkia.

- Jos olen rehellinen, en näe sille syytä. Yleensä kun klassiset rockbändit julkaisevat uusia levyjä, ne kuunnellaan ja heitetään pois. Kun katsot tiettyjä bändejä tv:stä tai konserttitallenteilta, voit sulkea äänen ja pystyn kertomaan sinulle, milloin tulee uusia kappaleita, koska silloin yleisö istuu hiljaa, Stanley kertoi USA Todayn haastattelussa ja jatkoi:

- On hieman outoa, että uusia albumeita halutaan, mutta sitten lopulta sanotaan: "Hienoa. Nyt voit soittaa hittisi". Tällä hetkellä siinä ei ole mitään palkitsevaa, joten mietin vain, että miksi tekisimme niin. Minusta Modern Day Delilah ja Hell or Hallelujah ovat yhtä hyviä kappaleita kuin kaikki muutkin, mutta ne ovat kuin uusi viini eivätkä ole ikääntyneet.

Kiss jatkaa jäähyväiskiertuettaan heti kun koronapandemia sen sallii.

Lue myös: Kiss-legenda Gene Simmons: "Olen 71, koska en ole koskaan käyttänyt huumeita tai alkoholia"

Lue myös: Klassikkobiisi ilmestyi Kissin settilistaan kesken keikan - "Vedimme sen ilman harjoittelua"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat