Kuva: Lauri Kujanpää

Voiko Blind Channel voittaa Euroviisut, Mr. Lordi? Hirviöltä tyhjentävä vastaus

21.04.2021 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Lordi esiintyy tämän vuoden Euroviisujen finaalissa väliaikanumeron osana.

Lordi nousi valtavaan suosioon ympäri maapallon, kun se voitti Euroviisut vuonna 2006. Yhtyeen keulakuva Mr. Lordi kertoo SuomiRockin Artistitunti -ohjelman haastattelussa juontaja Matti Mäki-Kokkilalle, että voitto ei tuonut pelkästään hyviä asioita.

- Ei meitä enää nykyään muualla muistella viisubändinä, toisin kuin täällä Suomessa. Täytyy rehellisesti sanoa, että se ei ole tuonut pelkästään hyvää, sillä jossain vaiheessa voitosta tuli vain negatiivisuutta ja suoranaista v*ttuilua, Mr. Lordi huokaisee.

Lordi nähdään mukana tämän vuoden Euroviisujen finaalissa. Yhtye esittää Hard Rock Hallelujah -voittokappaleensa väliaikanumeron osana.

- Hyvillä mielin tuonne mennään. Me olemme käyneet viisuissa useammankin kerran ja sen huomaa selvästi, milloin meitä sinne kaivataan ja milloin ei. Jos maa on hieman uskonnollisempi, meitä harvemmin kutsutaan.

Tänä vuonna Suomea Euroviisuissa edustaa oululainen Blind Channel. Mr. Lordi ei uskalla veikata voittajaa, sillä se on hänen mielestään mahdotonta. Oululaisten kappaletta hirviö kyllä kehuu.

- Suoraan sanottuna, en mie tiedä eikä kukaan tiedä. Viisujen voittajan veikkailu on niin turhaa ja mahdotonta. Euroviisuissa pärjäämiseen ei ole mitään tiettyä tapaa, sillä lopulta ihan tavalliset ihmiset päättävät, kuka siellä voittaa, Mr. Lordi pohtii.

- Siinä Blind Channelin kappaleessa on hyvä kertosäe ja siinä on hyvä energia. Pelkällä musiikkityylillä viisuissa ei pärjää, sillä esimerkiksi metallibändejä siellä on ollut paljon. Voitossa pitää yhdistyä joku sellainen asia, joka puhuttelee monia ihmisiä monessa eri maassa, hirviö jatkaa.

Vastikään Lordi ilmoitti, että julkaisee syksyllä seitsemän studioalbumia.

Voit kuunnella koko Mr. Lordin haastattelun Podplay-palvelusta.

Lue myös: Lordi aikoo julkaista 7 albumia ensi syksynä - erikoinen aprillipila kääntyi todeksi ja kasvoi

Lue myös: IL: Mr. Lordi ottaa kantaa Blind Channelin keskisormikieltoon: "Artistia vesitetään"

Kilpailut

Uusimmat