Kuva: AOP

Piilottiko Taylor Swift piiloviestin Brit Awards -lookiinsa? Fanit huomasivat viittaukset heti

12.05.2021 16:45 - Iiro Myllymäki

Taylor Swiftin gaalalook muistutti hänen menneisyydestään.

Taylor Swift, 31, saapui tiistai-iltana Lontoossa järjestettyyn Brit Awards -gaalaan vastaanottamaan Global Icon -palkinnon. Naisen gaalalook on herättänyt paljon huomiota, ja jotkut ovat epäilleet, että lookissa piilee piilomerkitys.

Swift oli pukeutunut Miu Miun kaksiosaiseen asuun, joka kimalteli kauniin hopeanhohtoisena. Monet fanit huomasivat heti, että asu tuo mieleen naisen tyylin 1989-albumin ajoilta vuosilta 2014-2015. Swiftin kampaus ja huulipunan sävy puolestaan toivat fanien mieleen Red-albumin ajat vuosilta 2012-2014.

(kuva: AOP)

Taylor Swift tunnetaan siitä, että hän jättää piilomerkityksiä esimerkiksi sosiaalisen median päivityksiinsä ja musiikkivideoihinsa. Näin ollen voi olettaa, että selkeä tyylimuutos gaalalookissa on myös viittaus johonkin. Taylor Swift on aikeissa julkaista uudelleen kuusi ensimmäistä albumiaan, ja huhtikuussa hän julkaisi ensimmäisen näistä uudelleen äänitetyistä levyistään. Swift ei ole vielä virallisesti paljastanut, minkä uudelleen äänitetyn albuminsa hän aikoo seuraavaksi julkaista.

Vatsaa paljastavat asut olivat Taylor Swiftin tyylin kulmakiviä 1989-albumin markkinoinnin aikana. (kuva: AOP)

Kuva Red-albumin aikojen esiintymisestä (kuva: AOP)

Esimerkiksi Elle-lehti on nyt spekuloinut, voisiko Swiftin gaalalook merkitä sitä, että seuraavaksi nainen julkaisee uudelleen äänitetyt versiot Red- ja 1989-albumeistaan. Kyseisten albumeiden hittejä ovat muun muassa I Knew You Were Trouble, Shake It Off ja Blank Space. 1989-albumilta löytyvästä Wildest Dreams -kappaleesta on kiusoiteltu uutta versiota jo Spirit: Untamed -elokuvan trailerissa, joten tämä antaa olettaa, että kyseisen albumin äänitykset ovat ainakin jo osin paketissa.

Taylor Swift äänittää albuminsa uudelleen, jotta voi uuden levytyssopimuksensa turvin omistaa oikeudet kappaleisiin.

Brit Awards -gaala oli Taylor Swiftin toinen punaisen maton tapahtuma tänä vuonna. Nainen osallistui myös huhtikuussa käytyyn Grammy-gaalaan. Tuolloin naisen look oli hyvin toisenlainen. Kukkakuvioitu mekko heijasteli vielä enemmän naisen viime vuonna julkaistujen Folklore- ja Evermore-albumeiden tunnelmia. Nainen pokkasikin gaalassa palkinnon vuoden parhaasta albumista Folklore-albumilla.

Taylor Swift Grammy-gaalassa maaliskuussa 2021 (kuva: AOP)

Taylor Swiftin palkintopuheen Brit-gaalasta voit katsoa alta. Jos twiitti ei näy alla, voit katsoa sen myös täältä.

Lue myös: Dua Lipa yhdisti nerokkaasti sukkanauhat gaalalookiin - katso kuvat tyrmäävästä kokonaisuudesta

Lue myös: Ex-pari Taylor Swift ja Harry Styles kuvattiin Grammy-gaalassa yhdessä - fanit riemastuivat

Lähteet: Vogue, Elle

Kilpailut

Uusimmat