Kuva: Kaiku Entertainment

Tuure Boelius paljastaa, miltä hänen kiihkeän musiikkivideonsa kuvauksissa todellisuudessa näytti - katso

24.05.2021 13:15 - Henna Koste

Tuure Boelius nähdään tuoreen Heinäkuu-kappaleensa musiikkivideolla muun muassa hevosen selässä.

Viimeisimmältä Iholla-kaudeltakin tuttu artisti Tuure Boelius, 20, julkaisi uutta musiikkia perjantaina 21. toukokuuta. Heinäkuu-singlessä kuvaillaan heinälatoromantiikkaa raikkaalla otteella. 

- Heinäkuu on häpeilemätön, seksikäs ja ennen kaikkea kaunis rakkauslaulu. Biisin lyriikat kuvittavat täydellisesti mun pitkäaikaisen fantasian kuumasta rakkaustarinasta heinämiehen kanssa. Tässä poikien välisen rakkauden eteen ei tule yhtäkään komplikaatiota ja se oli mulle koko ajan tärkeää. Haluan myös haastaa tällä käsityksiä siitä, mitä suomalainen rakkaustarina heinäpellon laidalla voi olla vuonna 2021, Boelius kuvailee kappaletta tiedotteessa. 

Kappaleen näyttävässä musiikkivideossa artisti nähdään myös hevosen selässä. Boelius paljasti aiemmin Instagramin tarinat-osuudessa, että hän tippui kuvauksissa hevosen selästä yhden kerran. Boelius raotti Instagramissa, miltä musiikkivideon kuvausten kulisseissa näytti. Fanit ovat kertoneet kappaleen sanojen olevan heilläkin jo täydellisesti hallussa. 

Katso musiikkivideo alta.

Lue myös: MTV: Tuure Boelius, 20, esittelee luksusasuntonsa - persoonallista tyyliä ja designkalusteita

Lue myös: Tuure Boelius, Harry Styles, Post Malone: Julkkismiesten hametyylit kertovat muodin tulevaisuudesta

Kilpailut

Uusimmat