Kuva: AOP

Queen + Adam Lambert vastaa suureen kysyntään Suomessa - lisäkeikka Helsinkiin

26.05.2021 11:06 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Lisäkonsertti järjestetään alkuperäisen keikkapäivän jälkeen maanantaina 25. heinäkuuta 2022.

Rocklegenda Queenin ja popin supertähti Adam Lambertin eilen julkistettu Hartwall Arenan konsertti on herättänyt niin suuren kysynnän, että myyntiin tulee myös lisäkonsertti.

Lisäkonsertti järjestetään alkuperäisen keikkapäivän jälkeen maanantaina 25. heinäkuuta 2022. Lisäkonsertin lipunmyynti on nyt käynnissä.

Suomessakin muutamaan kertaan yleisönsä hurmanneen Queen + Adam Lambertin jo vuonna 2019 alkanut Rhapsody World Tour saapuu Suomeen heinäkuussa 2022. Suosittu kiertue on jo ehtinyt vierailla suurilla areenoilla Yhdysvalloissa, Aasiassa ja Australiassa, ennen kuin koronaviruspandemia laittoi kiertuesuunnitelmat uusiksi Euroopan osalta.

Suomalaisten onneksi supertähtien kalenterista löytyi tilaa kahdelle Suomen-keikalle. Englannista 28. toukokuuta 2022 käynnistyvä Rhapsody World Tour -kiertue päättyy Helsingin Hartwall Arenalle maanantaina 25. heinäkuuta 2022.

Kaiken kaikkiaan Queenin alkuperäisjäsenet Brian May ja Roger Taylor heittävät yhdessä Adam Lambertin kanssa 34 keikkaa Englannissa ja Euroopassa. Parhaimmillaan yli 60 000 hengen konserttiyleisöjä keränneen kiertueen on sanottu laajentavan käsityksiä siitä, minkälainen keikkaelämys voi olla.

Visuaalisesti vaikuttavan show’n ovat suunnitelleet Queenin kanssa pitkään yhteistyötä tehneet Stufish Entertainment Architects’in Ric Lipson ja Rob Sinclair.

Lue myös: Queen ja Adam Lambert saapuvat Suomeen: "Tuotanto vie Queenin perinnön uudelle tasolle"

Lue myös: Queenin jättihitti ylitti huiman rajapyykin - jo yhtyeen kolmas kappale, joka on pystynyt samaan

Kilpailut

Uusimmat