Kuva: Handout / Fullsteam

Tunnetuista suomalaisrokkareista koostuva Moon Shot julkaisi uuden kappaleen - kuuntele

19.06.2021 15:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Moon Shot julkaisee Confession-nimisen albumin 22. lokakuuta.

Viime vuonna musiikkikentälle pudotettiin varsinainen järkäle, kun vuosikymmenten ajan satoja keikkoja ympäri maailmaa omilla tahoillaan soittaneet Ville Malja (Lapko), Jussi Ylikoski ja Mikko Hakila (Disco Ensemble) sekä Henkka Seppälä (Children of Bodom) ilmoittivat perustaneensa uuden yhtyeen nimeltä Moon Shot.

Nyt yhtye on jälleen julkaissut uuden kappaleen Agony Walk, johon Sami Joensuu on ohjannut myös musiikkivideon

- Agony Walk oli ensimmäinen kappale mitä olemme soittaneet yhdessä bändinä koskaan. Muistan vieläkin kuuman huoneen ja sen latautuneen jännityksen, kun ensitahdit kappaleesta jyrähtivät käyntiin. En uskalla edes miettiä millainen mayhem pölyisessä festariteltassa voi syntyä tän biisin kertsin aikana, toteaa Malja.

Moon Shot paljasti perjantaina myös tulevan albuminsa julkaisupäivän. Confession ilmestyy 22. lokakuuta OMN Label Servicesin kautta.

- Tuleva levy sisältää 13 biisiä, jotka on luotu ja hiottu tarkkaan pala kerrallaan kovalla työllä. Mulle tärkeintä on ollut pyrkiä tekemään tätä levyä ennen kaikkea itselleni avoimin kortein. Näin oma inspiraatio ja merkitys tätä työtä kohtaa säilyy parhaiten puhtaana. Ja kun se säilyy, kaikki muu on toissijaista. On kerta kaikkiaan hieno tunne, kun albumin julkaisupäivä on vihdoin asetettu, Ylikoski iloitsee.   ”’

- Confession on tosi tarina – kuin rohkea ja häpeilemätön puhe. Halusimme pitää biisinkirjoitusprosessin ilmavana ja antaa kappaleiden kehittyä haluamiinsa suuntiin. Ehkä siksi albumin materiaalissa on tekijöilleenkin kutkuttavaa, arvoituksellista hehkua, Malja jatkaa

Moon Shot nähdään myös vihdoin livenä kun yhtye esiintyy kesällä perjantaina 30.7. Oulun Qstockissa ja lauantaina 31.7. Porisperessä.

Voit katsoa Agony Walk -musiikkivideon alta. Jos video ei toimi, paina tästä.

Lue myös: Suomalaisista huippumuusikoista koostuva Moon Shot julkaisi uuden kappaleen - albumi julki syksyllä

Lue myös: Superkokoonpano Moon Shotin ensimmäinen kappale julki - kuuntele Big Bang

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat