Kuva: AOP

Nirvanan jäsenet elivät köyhyydessä ennen hittialbumia - "99 sentillä sai kolme maissinakkia"

02.10.2021 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Dave Grohl kertoi BBC:n haastattelussa, että rakkaus musiikkia kohtaan sai Nirvanan jäsenet selviytymään karuissa olosuhteissa.

Nirvanan Nevermind oli albumi, joka muutti koko maailman musiikkikentän vuonna 1991 ja myi kymmeniä miljoonia kappaleita. Albumi pitää sisällään muun muassa jättihitin Smells Like Teen Spirit.

Nirvanan rumpalina toiminut, ja nykyään Foo Fightersin keulahahmona tunnettu, Dave Grohl, 52, muisteli BBC Breakfast -ohjelman haastattelussa, kuinka albumia tehtiin varsin ankeissa olosuhteissa.

- Asuimme pienessä asunnossa Kurt Cobainin (Nirvanan edesmennyt laulaja) kanssa ja minä nukuin sohvalla ja Kurt huoneessa. Meillä ei ollut rahaa, joten meillä ei ollut ruokaa. Meillä oli kuitenkin 99 senttiä jokaiselle päivälle.

- 99 sentillä sai kolme corndogia (maissinakkia), joilla selvisimme. Mutta todellisuudessa selvisimme musiikin avulla, sillä jos meillä ei olisi ollut musiikkia, olisimme vain lähteneet kotiin.

Nevermind teki lopulta yhtyeen jäsenistä miljonäärejä ja heidän elämänsä muuttui täysin. Nykyään Dave Grohlin omaisuus on arviolta noin 320 miljoonaa dollaria, eli noin 277 miljoonaa euroa.

Näet pätkän Grohlin videohaastattelusta alta tai tästä.

Lue myös: Foo Fightersin Dave Grohl idoliensa ensikohtaamisesta: "Elämäni parhaita iltoja"

Lue myös: Guns N' Roses sai arvovaltaisen vieraan - Dave Grohl hyppäsi lavalle esittämään hittikappaleen

Lähde: Unilad

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat