Kuva: AOP

Nightwish pyytää faneiltaan kärsivällisyyttä - koronapandemia aiheuttaa haasteita

13.10.2021 23:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Nightwish kiertää syksyllä Eurooppaa ja joulukuussa yhtye esiintyy Suomessa.

Nightwish julkaisi keväällä 2020 uuden Human :II: Nature -albumin, jonka tiimoilta tehtävää kiertuetta on lykätty kerta toisensa jälkeen koronaviruspandemian aiheuttaman tilanteen vuoksi.

Nyt Nightwish pyytää faneiltaan vielä kerran kärsivällisyyttä ja tiedottaa, että yhtyeen henkilökunta tekee kaikkenssa, jotta kiertueen keikat toteutuisivat. Marras- ja joulukuussa Nightwishin on tarkoitus esiintyä pitkin Eurooppaa. 

"Rakkat fanit. Me kaikki odotamme ja toivomme hyviä uutisia loppukiertueemme Euroopan päiville. Koko henkilökuntamme tekee parhaansa, jotta saamme mahdollisimman monta keikkaa toteutettua. Valitettavasti meidän täytyy hyväksyä se, että noudatamme jokaisen maan koronamääräyksiä, jotka vaihtelevat maiden välillä."

"Tämän vuoksi pyydämme kärsivällisyyttänne jälleen kerran näinä monimutkaisina aikoina. Tiedotamme asioista niin pian kuin mahdollista."

Nightwish soittaa 29. joulukuuta Tampereen Uros Live -areenalla ja 30. joulukuuta Helsingin jäähallissa.

Yhtyeen jakaman julkaisun näet kokonaisuudessaan alta tai tästä. 

Nightwishin johtohahmo Tuomas Holopainen kertoi keväällä 2020 Voice.fi:n haastattelussa, että uusi levy on sävelletty laulajille.

-  Suurin oivallus ennen biisinkirjoitusta oli se, että tajusin vihdoin, miten kolme upeaa laulajaa meillä on bändissä.  Emme ole koskaan valjastaneet jokaisen täyttä potentiaalia käyttöön, joten nyt halusin tehdä levyn laulajille. Paljon lyriikoita ja paljon tarinoita ja jokaisen biisin kertosäkeessä laulavat kaikki kolme.

Voice.fi, Radio City ja Radio SuomiRock ovat osa Bauer Mediaa. 

Lue myös: Tuomas Holopainen sävelsi uuden Nightwish-albumin laulajille - "Täysi potentiaali käyttöön"

Lue myös: Tuomas Holopaisen ja Johanna Kurkelan musiikissa kuuluvat Kiteen luonto ja rakkaat muistot

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat