Kuva: Anni Ylkänen

Lauri Tähkä nähdään keväällä ainutlaatuisilla areenakeikoilla: "Tunnelataus tulee olemaan vahva"

05.11.2021 12:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Tähkä nousee lavalle Tampereella sekä Turussa.

Lauri Tähkä nähdään keväällä 2022 kahdella isolla areenakeikalla. Tähkä esiintyy Tampereen uudessa elämyskeskuksessa Tampereen Kannen areenalla lauantaina 26. maaliskuuta ja Turun Gatorade Centerissä lauantaina 2. huhtikuuta. Keikkojen lipunmyynti alkaa perjantaina 12. marraskuuta klo 12.00.

- Kaiken kokemamme jälkeen ihmisillä on palava halu livekeikoille ja meillä kova ikävä yleisöä. Siksi on hienoa päästä tarjoamaan kaksi kunnon show'ta mahtavissa puitteissa. Nämä konsertit tulevat olemaan erityisiä, koska ne ovat ensi kevään ainoat isot keikkamme. Tunnelma tulee varmasti olemaan korkealla ja tunnelataus vahva, Tähkä kertoo.

Tähkän viimeisin albumi Meidän tulevat päivät julkaistiin maaliskuussa 2019. Myös tulevalta albumilta on jo saatu kuulla ensimmäiset maistiaiset. Maaliskuussa julkaistiin Aavikko-kappale ja tuorein single Keskiyön Cowboy elokuussa.

Tapahtuman turvallisuus

Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Yleisön, artistien ja henkilökunnan turvallisuus on korkeimpana prioriteettinamme.

Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. 

Mikäli tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. Tarkemmat tiedot käytännön järjestelyistä löytyvät ennen tapahtumaa osoitteesta livenation.fi. 

Lue myös: Lauri Tähkä kertoo, milloin päätyi terapiaan ensimmäisen kerran: "En selviäisi yksin"

Lue myös: Lauri Tähkä tiesi heti, missä haluaa tehdä tulevan levynsä: "Teimme oikean päätöksen"

Kilpailut

Uusimmat