Voice kuuli uuden Shakira-levyn raakaversion - disko syrjäytti latinopopin!

25.09.2009 22:45 - Eeva Rajala

Voicen Musiikkiuutiset käväisi tänään perjantaina Lontoossa kuuntelemassa latinopoppari Shakiran uutta She Wolf -albumia ja jututtamassa tähteä. Albumista kuultiin raakaversio Shakiran antaessa haastatteluja viereisessä huoneessa.

Shakiran tuttu latinopop-soundi oli jäänyt taka-alalle ja esiin oli astunut neidon diskopuoli. Kuulluista yhdeksästä kappaleesta vain pari kuulosti vanhalta, tutulta Shakiralta latinorytmineen ja vibratoineen.

Alla oleva kappalelista sekä kappalejärjestys saattavat muuttua albumin virallisen version saapuessa kauppojen hyllyille lokakuun puolessa välissä. Englanninkielisten kappaleiden lisäksi kolmesta kappaleesta kuultiin espanjankieliset versiot. Vielä ei tiedetä, päätyvätkö ne valmiille levylle.

Espanjankieliset versiot oli tehty uudesta singlestä She Wolf sekä kappaleista Did It Again ja Why Wait. Did It Again -kappaleessa Shakiraa voi kuulla lähes täysin ilman tavaramerkkinä pidettyä vibratoa. Laulusoundista tulee mieleen paikka paikoin oma Idols-tähtemme Anna Abreu.

Kappaleilla Shakira on ilmiselvästi hakenut tanssittavuutta, jotta kansa joraisi vielä enemmän hänen musiikkinsa tahtiin. Tuttua latinorytkettä oli eniten kuultavissa biiseissä Longtime ja Good Stuff. Longtime-kappaleessa Shakira toivoo omistavansa pitemmät jalat, joilla tarttua mieheen kiinni, ettei tämä voisi lähteä ilman häntä.

Piristysruiske jo muutenkin iloisen diskomusiikin keskellä oli Gypsy-kappale. Musiikki-iloittelussa Shakira laulaa olevansa kuin mustalainen. Vapaasti suomennettuna tähti laulaa: Voin varastaa vaatteesi ja käyttää niitä, jos ne vain sopivat päälle.

Tässä Shakiran uuden albumin mahdollinen kappalelista:
She Wolf
Did It Again
Longtime
Why Wait
Good Stuff
Men In This Town
Gypsy
Mon Amour
Spy

Kilpailut

Uusimmat