Kuva: Venla Shalin

The Rasmus soittaa ensimmäisen hallikeikkansa Suomessa syyskuussa - "Tätä on odotettu vuosia!"

20.04.2022 09:00 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Bändi nousee Helsingin jäähallin lavalle syyskuun 30. päivä.

The Rasmus soittaa ensimmäisen oman hallikeikkansa Suomessa ensi syyskuussa. Yksi kansainvälisesti menestyneimmistä suomalaisyhtyeistä soittaa keikan Helsingin jäähallissa perjantaina 30. syyskuuta. Muualla maailmassa bändi on soittanut hallikeikkoja, mutta vasta nyt koittaa Suomen vuoro.

- Olemme super-innoissamme, että pääsemme soittamaan legendaariseen Helsingin jäähalliin. Tätä on odotettu vuosia! Settiin olemme valinneet isojen hittien lisäksi myös yhtyeen alkuaikojen tuotantoa. Nyt on tiedossa sellainen show, jota kannattaa tulla katsomaan ja kuuntelemaan kauempaakin! solisti Lauri Ylönen ja kitaristi Emppu Suhonen kertovat.

Jäähallin Black Boxissa järjestettävä keikka on ikärajaton, ja keikan liput tulevat myyntiin Lippupisteessä maanantaina 25. huhtikuuta kello 10.

The Rasmus valmistautuu parhaillaan edustamaan Suomea Eurovision laulukilpailussa. Yhtye voitti Uuden musiikin kilpailun Jezebel-kappaleella ja sai näin ollen edustuspaikan Italian Torinossa järjestettäviin Euroviisuihin. Bändillä on muutenkin vilkas vuosi meneillään, sillä yhtye valmistelee kymmenettä studioalbumiaan. Syksyllä ilmestyy The Rasmus -muistelmakirja, jossa yhtyeen tarinan paketoi yksiin kansiin Ari Väntänen.

The Rasmus perustettiin vuonna 1994, ja bändi on myynyt yhteensä yli viisi miljoonaa albumia. Bändin suurimpia hittejä ovat muun muassa In the Shadows, F-F-F-Falling, Sail Away ja Livin’ In a World Without You. Yhtyeeseen kuuluvat Ylösen ja Suhosen lisäksi rumpali Aki Hakala ja basisti Eero Heinonen.

Lue myös: The Rasmuksen urasta julkaistaan kirja - "Kerron kaiken ylpeydellä", lupaa Lauri Ylönen

Lue myös: Miten Lauri Ylösen riisuutumistemppu toteutettiin UMK:ssa? Video julki

Kilpailut

Uusimmat