Kuva: EBU / Nathan Reinds

The Rasmuksen viisuesityksestä ensimmäinen video julki, faneilta sataa ylistystä: "12 pistettä!"

02.05.2022 15:15 - Iiro Myllymäki

The Rasmuksen ensimmäiset euroviisuharjoitukset ovat ohi, ja ensimmäinen videomaistiainen on jaettu.

The Rasmus on matkustanut Italian Torinoon ja aloittanut euroviisuharjoitukset. Bändi nousi Torinossa lavalle maanantaina aamupäivällä Suomen aikaa ensimmäisissä harjoituksissaan. The Rasmus kilpailee Euroviisujen toisessa semifinaalissa Jezebel-kappaleellaan torstaina 12. toukokuuta.

Tänä vuonna median edustajat eivät pääse seuraamaan euroviisuesitysten ensimmäisiä harjoituksia. Sen sijaan ensimmäisistä harjoituksista ladataan lyhyet videopätkät TikTokiin. The Rasmuksen harjoitusvideo on nyt julki, ja sen voit katsoa alta. Jos upotus ei näy, päivityksen pääsee katsomaan tästä linkistä.

@eurovision @therasmusofficial ROCK OUT during their first rehearsal for Finland ?? #Eurovision2022 #EurovisionTikTok #Eurovision ♬ original sound - Eurovision

Videolla nähdään vain hyvin lyhyt pätkä itse lavashow’sta. Videolta pystyy päättelemään, että jo Uuden musiikin kilpailusta tuttu keltamusta värimaailma on pidetty ennallaan, mutta muuten show on pistetty täysin uusiksi. Tästä The Rasmus kertoi jo ennen euroviisumatkaan lähtemistään Voice.fi:n haastattelussa. Yhtyeen solistin Lauri Ylösen asustus on muuttunut, sillä UMK:ssa nähty keltainen karvatakki on vaihtunut kiiltävään sadetakkimaiseen takkiin. Ylösellä ei ole takin alla paitaa, ja viimeisessä kertosäkeessä Ylönen on heittänyt takinkin pois. Jotkut artistit muuttavat vielä asujaan harjoitusten aikana.

(kuva: EBU / Nathan Reinds)

Esityksessä suuressa roolissa ovat mustat ilmapallot, joita lavalla nähdään. Esityksessä nähdään myös ainakin yksi keltaisena välkehtivä pallo. Show sisältää savu- ja pyroefektejä, joista kerrotaan Euroviisujen virallisen sivuston liveblogissa.

(kuva: EBU / Nathan Reinds)

(kuva: EBU / Nathan Reinds)

TikTok-videon kommenttikentässä keskustelua on virinnyt The Rasmuksen esityksen lisäksi esimerkiksi huhutuista ongelmista viisulavan kanssa ja Euroviisujen sometiimin toiminnasta. Monet ovat kuitenkin kommentoineet myös The Rasmuksen show’ta, ja kommentit ovat hyvin positiivisia.

”Sanokaa mitä haluatte, mutta lavaesitys näyttää upealta.”

”12 pistettä Suomelle!”

”Näyttää mahtavalta!”

”He tulivat voittamaan!”

The Rasmus kilpailee Euroviisujen toisessa semifinaalissa torstaina 12. toukokuuta. Finaali käydään lauantaina 14. toukokuuta.

Lue myös: The Rasmus hylkäsi UMK-show'nsa ja pisti kaiken uusiksi - "On tullut epäuskon hetkiä"

Lue myös: The Rasmus puhuu nyt viisukappaleensa rasismikohusta - "Olemme pahoillamme, jos biisi aiheuttaa mielipahaa"

Lähde: Eurovision.tv

Kilpailut

Uusimmat