Kuva: AOP

Halsey pääsee julkaisemaan kappaleensa TikTok-kohun jälkeen - "Olen innoissani"

01.06.2022 22:15 - Iiro Myllymäki

Halsey kritisoi aiemmin levy-yhtiönsä markkinointivaatimuksia.

Laulaja-lauluntekijä Halsey, 27, nostatti hiljattain keskustelua artistien paineesta saada TikTok-suosiota. Tähti kertoi, ettei hänen levy-yhtiönsä anna hänen julkaista uutta kappaletta ennen kuin se on saatu menemään viraaliksi videopalvelu TikTokissa. Nyt Halseyn levy-yhtiö Capitol Music on vahvistanut, että kappale julkaistaan pian.

”Halsey, rakastamme ja tuemme sinua. Olemme sitoutuneet julkaisemaan So Good -kappaleen 9. kesäkuuta 2022”, levy-yhtiön twiitissä lukee.

Lisäksi Capitol Music toteaa julkaisussaan tukevansa avointa ja kriittistä keskustelua. Jos julkaisu ei näy alla, näet sen täältä.

Halsey on mainostanut tulevaa kappalettaan Instagramissa.

”Jos käytät internetiä, olet varmaan kuullut, että olen pitkään yrittänyt saada tämän kappaleen julkaistua. Olen innoissani, että pääsette viimein kuulemaan sen”, Halsey kirjoittaa.

Halseyn julkaisun näet alta tai tästä linkistä.

Halsey kertoi levy-yhtiönsä vaatimuksista TikTok-videolla ja herätti paljon keskustelua.

”Olen ollut tällä alalla kahdeksan vuotta ja myynyt yli 165 miljoonaa levyä. Levy-yhtiöni sanoo, etten voi julkaista kappaletta elleivät he pysty feikkaamaan kappaleen viraaliksi menemistä TikTokissa. Kaikki on pelkkää markkinointia, ja lähes kaikki artistit joutuvat kohtaamaan tätä nykyään. Haluan vain julkaista musiikkia, ja ansaitsen rehellisesti sanottuna parempaa. Olen kyllästynyt”, Halsey kirjoitti videon yhteydessä.

Lue myös: Halsey sanoo, ettei levy-yhtiö julkaise hänen biisiään ilman TikTok-markkinointia: "Olen väsynyt"

Lue myös: Halsey kertoo somessa hänen terveydentilansa heikentyneen raskauden myötä - "Etsin yhä vastauksia"

Lähteet: Metro, USA Today

Kilpailut

Uusimmat