Kuva: AOP

Miten käy Rihannan musiikillisen uran? Lähde paljastaa

01.08.2022 21:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Rihannan viimeisimmästä albumista on aikaa jo kuusi vuotta.

Supertähti Rihannalta, 34, on odotettu jo kauan uutta musiikkia. Rihanna on viime vuosina keskittynyt musiikkinsa sijaan useisiin muihin bisneksiin, kuten kosmetiikkabrändiinsä Fenty Beautyyn, sekä alusvaatemerkkiinsä Savage X Fentyyn. Rihanna sai myös esikoisensa räppäri Asap Rockyn, 33, kanssa tämän vuoden toukokuussa. Esikoislapsen syntymä onkin luonnollisesti vain lisännyt artistin kiireisyyttä entisestään. 

Kaikki tämä on herättänyt kysymyksiä siitä, milloin artistilta kuullaan taas uutta musiikkia. Rihannan viimeisin albumi Anti julkaistiin vuonna 2016, eli fanit ovat saaneet odottaa uutta kuunneltavaa jo kuusi vuotta. Muutosta tähän ei ole ilmeisesti ainakaan hetkeen tulossa, vaikka uusi albumi onkin ollut jo tekeillä, kertoo Hollywood Lifen lähde.  

- Rihannalla on täysi kontrolli siihen, milloin hän julkaisee musiikkia. Hän ei ole sellaisessa tilanteessa kuin useat muut artistit, jossa levy-yhtiö voisi painostaa häntä. Hän määrää ja hän on erittäin selkeä siitä, ettei mitään tule ulos ennen kuin hän on itse valmis, lähde kertoo. 

Lähteen mukaan Rihannalle on nyt tärkeintä viettää aikaa lapsensa ja perheensä kanssa. 

- Juuri nyt hän keskittyy nauttimaan siunauksestaan olla äiti, ja olemaan pienen perheensä kanssa. Rocky on ollut upea kumppani. Hän on kiireinen keikkojensa ja albumin teon kanssa, mutta aina kun hän ei ole töissä, hän on Rihannan rinnalla, lähde sanoo. 

Rihanna keskittyy toistaiseksi perhe-elämään kumppaninsa Asap Rockyn kanssa. (kuva: AOP)

Uutta musiikkia on siis tulossa, mutta uuden albumin julkaisuajankohta on toistaiseksi tuntematon.

- Rihannalla on kädet niin täynnä kaikkea muuta, että albumi on laitettu nyt hetkeksi sivuun. Hän tulee aina olemaan muusikko ja artisti. Uusi albumi tulee kyllä, mutta vasta kun aika on oikea, kertoo toinen lähde Hollywood Lifelle.

Lue myös: Rihannasta tuli nuorin itse omaisuutensa hankkinut naismiljardööri - mitä tapahtui Kylie Jennerille?

Lue myös: Asap Rocky haluaa kasvattaa "siistin" lapsen - kertoo toiveistaan jälkikasvunsa suhteen

Lue myös: Met-gaala muisti esikoistaan odottavaa muoti-ikonia näyttävästi - Rihanna ikuistettiin patsaaksi

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat